13-årig venter barn med sin 10-årige kæreste: Vi beholder barnet

Foto: POCCNR 1

Det vækker opsigt, når en 13-årige pige er blevet gravid med sin blot 10-årige kæreste. Sådan en situation er opstået, og de har ingen intentioner om at få en abort.

Man siger at alder ikke spille nogen rolle, og det er da heller ikke fordi, at der er den store aldersforskel mellem kæresteparret på henholdsvis 13 og 10 år.

Deres forhold er alligevel gået hen og blevet bemærket, eftersom at det meget unge kærestepar pludselig står til at skulle være forældre.

Læs også

Tragisk død: Mand dræbt af hane

Det skriver det britiske medie The Mirror, der fortæller, at en 13-årig pige er blevet gjort gravid af hendes blot 10-årige kæreste.

Det gravide par stillede sig frem på russisk tv forleden, hvor de fortalte om deres kærlighed, og hvordan de ville tage sig af deres kommende barn sammen.

I tv-programmet fortæller den 13-årige Daria, at hun mødte hendes 10-årige kæreste Ivan for et lille års tid siden, og at det simpelthen bare var kærlighed ved første blik.

De blev introduceret af en fælles ven, og så gik der ikke mere end to dage, før de begyndte at date.

Dyrkede sex når moren ikke var hjemme

Det unge par er blevet skydeskive for en hel del kritik og mobning, og der er mange der mener, at pigen må have dyrket sex med en anden person, da den 10-årige dreng umuligt kan have gjort hende gravid.

Parret fastholder dog, at det er den 10-årige Ivan, der er far til barnet, og de fortæller endvidere, at de har dyrket sex hjemme hos hende, når hendes mor ikke var hjemme.

13-årige Daria begyndte derefter at få kvalme og blev syg, men lægerne på hospitalet kunne ikke forklare hende, hvorfor hun følte sig syg. Moren endte i stedet med at købe en graviditetstest, og den viste altså, at datteren var gravid.

Selvom det kom som et chok, så valgte moren at støtte sin datter i beslutningen om at få barnet.

“Jeg var i chok. Jeg kunne ikke sige et ord. Da vi talte om det, fortalte min datter, at hun ikke ville slå barnet ihjel, og jeg støtter hendes beslutning,”

Det britiske medie forklarer, at politiet er blevet sat på sagen, så de kan få bekræftet om det virkelig er den 10-årige Ivan, der har gjort hende gravid.

Læs også

Ung pige rystet over indpakningen: Kan du se, hvad hun har købt?

 

 

Dagens Gossip