136 kg tunge Jonathan løb sin sædvanlige morgenrute: Så opdagede han en besked møntet til ham

Privatfoto

Han løb på sin sædvanlige morgenrute, da han opdagede en seddel, der sad fast på lysreguleringen. Så opdagede han, at sedlen var til ham.

Jonathan Bellshaw på 32 år er en stor mand. Oprindeligt vejede ham over 181 kg, men besluttede sig efter en sundhedsmæssig alarmklokke at smide nogle kg.

Det resulterede i et vægttab på næsten 60 kg.

Læs også

Pelle brugte hele sin arvede formue på at bevise, hans far var skyldig i mordet på hans mor

En torsdag fik han sig en overraskelse fra en uventet kant. Det skriver Daily Mail.

På sin morgenrute fandt han et brev fra en fremmed.

"Til fyren med “Run for Blood Cancer”-T-shirten. Hver morgen kører jeg forbi dig og dine søde små hunde klokken 6.15 på min vej til arbejde, og jeg vil bare gerne have, at du ved, at du er for sej," stod der på sedlen.

Privatfoto

Afsenderen tilføjede, at hun havde fået nyt job og derfor ikke længere ville se ham om morgenen. Men hun ville gerne opmuntre ham til at blive ved med at løbe og tilføjede, at han så godt ud.

"Jeg græd, da jeg åbnede brevet, fordi det virkelig er en sød ting at gøre," siger Jonathan Bellshaw.

Han besluttede sig for at forsøge at opspore afsenderen og lagde brevet på Facebook. Et par timer senere fandt han hende, da 1500 mennesker havde delt brevet.

"Da jeg kontaktede hende, sagde hun, at hun prøvede at tabe sig efter en graviditet. Hendes besked gav mig virkelig blod på tanden," siger den 32-årige.

Jonathan Bellshaw, der arbejder som udsmider, har altid været en stor fyr. Faderen til to har kæmpet med trangen til snacks om aftenen helt siden, han studerede ved Staffordshire University i Storbritannien.

Årsagen til at han løber i 'Run For Blood Cancer'-trøjen skyldes, at han deltog i et velgørenhedsløb efter, at en kollega mistede sin seksårige søn til cancer.

Læs også

Mor ser familie foran i køen lægge deres varer mærkeligt op på båndet - så går det op for hende hvorfor

 

 

Dagens Gossip