15-årige Henrik har været forsvundet siden mandag: Nu er han fundet død

08/10/2023 20:47

Jesper Bengtson

Udland
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Henrik er nu fundet død.

Mest læste i dag

En eftersøgning i Sverige har fået en afslutning.

Henrik, en 15-årig dreng, der har været forsvundet siden mandag, blev søndag fundet død.

Sådan skriver Aftonbladet.

Svensk politi bekræftede, at Henriks livløse krop blev fundet kl. 17:30 søndag aften.

"Vi kan tidligst give flere oplysninger i morgen (mandag)", lyder det fra Martin Hallberg, vagthavende vagthavende i Politiregion Vest.

I løbet af ugen har politiet anholdt i alt fire personer i forbindelse med sagen. To af dem er blevet løsladt, mens en teenagedreng er blevet anholdt som hovedmistænkt for drabet. Han blev pågrebet tidligere på dagen søndag, men nægter enhver skyld.

Drengen, der mistænkes for mord, var en af de første, der blev anholdt af politiet. Ifølge den svenske avis blev mistanken mod drengen forstærket, da politiet under ransagningen foretog tekniske beslaglæggelser samt gjorde fund, der angiveligt kan have betydning for sagen.

Motivet bag dette grusomme drab forbliver et mysterium, og efterforskningen fortsætter. Den anholdte dreng har over for politiet bekræftet, at han havde mødt Henrik, men insisterer på, at han ikke har begået nogen forbrydelse:

"Han har bekræftet, at han og den 15-årige har mødt hinanden på det pågældende tidspunkt. Men han nægter forbrydelsen, og han har givet en forklaring på, hvorfor den blev ramt, og oplysninger om, hvad der derefter skete", siger Andreas Ekengren, der er leder for efterforskningen.