16-årig bliver mobbet med moderens død – Så fik faren nok

Foto: Christian Ellingsen Facebook

En bekymret far fik simpelthen nok, og han delte derfor det brev, som hans 16-årige datter havde modtaget anonymt. Datteren er blevet mobbet siden hun var 6 år gammel, og det er blandt andet omkring moderens død.

Da Ida Marie var blot to år gammel, fik hendes mor kræft, og hun døde tre år efter. Det er en skæbne, som ingen børn fortjener at opleve, men for Ida Marie har det været langt værre end andre, der mister deres mor i en ung alder.

Hun er nemlig i mange år blevet mobbet, og de fleste af angrebene mod hende, går på hendes afdøde mor. I dag er Ida Marie fyldt 16, men det har ikke ændret på, at jævnaldrende fortsætter med at mobbe hende. Senest har hun modtaget et afskyeligt brev fra en anonym afsender, som hendes far valgte at offentliggøre på de sociale medier.

”Din forbandede horeunge. Det giver mig kvalme i hverdagen, at jeg skal se på dig hver dag,” sådan lyder det blandt andet i det anonyme brev, som den unge norske pige har modtaget.

Hendes far Christian Ellingsen fik nok, og han delte brevet på de sociale medier, hvor det er blevet delt mere end 8300 gange og liket af mere end 12.000 personer.

”Jeg bliver så sur, at nogen vil være så ond mod andre. Det var ikke let at dele det, men jeg gjorde det, så mange andre forældre får mulighed for at læse det,” fortæller Christian Ellingsen til det norske medie NRK.

Det startede da hun fyldte seks år

Første gang den unge Ida Marie blev mobbet, var hun blot fyldt seks år. Det skete via hjemmesiden ask.fm, hvor man kan stille spørgsmål til hinanden. Dette medie er også kendt blandt unge danskere, hvor mange unge er blevet udsat for mobning.

”Jeg fik beskeder om, at jeg ikke skulle være ked af, at min mor var død, og de skrev ting som, at jeg skulle dø ligesom min mor,” fortæller pigen grådkvalt til det norske medie og fortsætter:

”Det blev bare værre og værre. Ukendte telefonnumre ringede på dørtelefonen. De sagde alle det samme. Jeg skulle dø, at jeg ikke havde noget liv, og der ikke var nogen grund til, at jeg var her,” fortæller Ida Marie.

Da hun startede i 7. klasse, valgte hun at flytte skole, og det hjalp i en periode. Her gik hun uden at blive mobbet, men så begyndte det pludseligt igen i 9. klasse. Her begyndte hendes nye klassekammerater at få beskeder fra hendes gamle ”klassekammerater” også begyndte de at mobbe hende.

I dag er Ida Marie 16 år, og går på en skole i Bergen. Her har hun fået det rigtig godt, og hun har rigtig mange gode venner. Det lod til, at mobberiet var endegyldigt slut, men for et par uger siden modtog hun så et nyt brev, som fik bægret til at flyde over.

Faren delte derfor brevet i et langt opslag på Facebook, og det har fået masse reaktioner. Få dage efter har faren igen lavet et opslag på Facebook, hvor han takker for den store opmærksomhed, som han og hans datter har fået, og de mange positive kommentarer.

Læs også

Fodboldspiller brugte 37.000 kr. på at stemme ex-kæreste ud af TV-program

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip