16-årig pige voldtaget og dræbt: Lig efterladt på byggeplads

Foto: Shutterstock

Desirée Mariottini, fra Lazio i Italien, er død efter at være blevet bedøvet og voldtaget på en byggeplads i Rom. Fire mænd, der er anklaget for at have dræbt hende, afventer deres dom.

Desirée Mariottini fra Lazio i Italien blev fundet død efter at være blevet bedøvet og voldtaget på en byggeplads. Fire mænd anklages for at have givet hende de stoffer, der endte med at tage livet af hende.

Et vidne har udtalt, at teenagepigen besøgte den forladte byggeplads, hvor hendes lig blev fundet, for at købe stoffer.

Læs også

Forfærdelig dødsulykke: Ældre mand mister livet

Narcisa Leon, en hjemløs kvinde, der ofte overnattede på den efterladte byggeplads, har fortalt i retten, at hun fandt pigens livløse krop på en snavset madras, efter at have set hende sammen med de fire tiltalte tidligere på dagen.

Bedøvede hende med stærkt beroligende stoffer

De fire mistænkte hedder Yusif Salia, Mamadou Gara, Brian Minteh og Chima Alinno. De er mistænkt for at give hende en blanding af beroligende stoffer, før de voldtog hende på skift, og efterlod hende døende.

Ifølge Narcisa Leon sagde en af de tiltalte: "det er bedre, at hun er død, end vi er i fængsel."

Læs også

Kvinde nøs to gange: Så blev hun tæsket

Andre hjemløse, der overnattede på den tomme byggeplads, var klar over, at pigen var hårdt såret, men gjorde intet efter at have hørt, hvad de mistænkte havde sagt.

Leon hævder, at de mistænkte ville have, at pigen skulle dø, så de kunne undslippe fængselsstraf. 

Hun fortalte også, at en af de mistænkte, Mamadou Gara, bekræftede overfor hende, at de havde givet pigen et stærkt beroligende middel, hvorefter han havde "sex med hende".

Ved Desirée Mariottinis begravelse deltog flere hundrede personer. Sagen er endnu ikke afsluttet.

 

Dagens Gossip