17-årig rigmandssøn kun idømt 7-9 måneder i ungdomsfængsel for at have dræbt kvinde i sin Lamborghini

Foto: Facebook

En 17-årig rigmandssøn påkørte og dræbte en kvinde, men det koster ham kun 7-9 måneder i ungdomsfængsel.

En 17-årig, der kørte ind i en kvindes bil i sin Lamborghini med 160 km/t og dræbte hende på stedet, er blevet idømt blot 7-9 måneders ungdomsfængsel.

Læs også

Alec Baldwin fik ladt pistol og fortalt at den var sikker: Ansatte havde forladt stedet på grund af sikkerhedsproblemer

Brendan Khuri, der er søn af den 46-årige millionær James Khuri, kørte sin Lamborghini Urus sammen med sin kæreste, da han pludselig kørte ind i Monique Munoz. Ulykken endte med at koste hende livet. Torsdag blev han idømt sin straf. Det skriver Daily Mail.

Foto: Facebook

Han begyndte sin afsoning seks måneder efter at have erkendt sig skyldig i Inglewood Juvenile Court i april. Hans forsvarer argumenterede for, at han skulle afsone størstedelen af sin straf i familiens palæ, hvilket forargede anklagerne.

Khuris advokat, Mark Werksman, hævdede, at teenageren er blevet diagnosticeret med både autisme og depression efter ulykken, ligesom han hævdede, at han havde pådraget sig hjerneskader. Det skriver Los Angeles Times.

Foto: Facebook

Psykolog Karen Schiltz, der vidnede i Los Angeles County Superior Court, sagde, at Brendan sandsynligvis har lidt af autisme hele sit liv, men aldrig er blevet diagnosticeret, og at han ville blive et 'offer', hvis han blev sendt i fængsel.

Men Munzos familie krævede retfærdighed, og mente ikke, at dommen var en passende straf.

Foto: KCAL

Foto: KCAL

"Husarrest i et palæ er ikke en straf. Han tog et uskyldigt liv på en skødesløs og meningsløs måde," sagde Cynthia Crespin, der er kusin til den dræbte kvinde ifølge Daily Mail.

Munzo blev knust i vraget efter ulykken og døde på stedet, oplyser politiet i Los Angeles. Hendes pårørende har langet hårdt ud efter håndteringen af sagen, og hævder, at teenageren behandles anderledes grundet farens rigdom og status.

Foto: Facebook

Munzo' onkel, Richard Cartier, opfordrede retten til at afvise ønsket om husarrest for Brendan, hvorfor han protesterede over sagen i august.

Læs også

Krybskytte 'trampet ihjel' af elefant i Sydafrika

"Jeg vil have, at denne dreng rent faktisk får, hvad han fortjener. Han dræbte min niece, og han havde ingen anger over noget som helst liv, og han viste det," sagde Richard Cartier til ABC 7.

Foto: Facebook