19-årig søn gik amok og dræbte sin far med næverne - efter at far havde voldtaget lillesøster

Emil Ryttergaard

368 uger siden

|

29/06/2017
En 19-årig indisk mand er blevet anholdt efter at have dræbt sin egen far med sine bare hænder. Sønnen havde opdaget faderens seksuelle misbrug af sin lillesøster.

Dagens topnyheder

En 19-årig indisk mand er blevet anholdt af politiet, efter et voldsomt skænderi, der endte med vold og drab. 

Det voldsomme episode skete i familiens hjem i landsbyen Jodiya Taluka, der ligger i Jamnagar-provinsen i Indien, hvor sønnen endte med at kvæle sin far til døde, skriver Independent

Faderen var på besøg hos familien, da han arbejdede langt væk til daglig og havde under et af sine besøg voldtaget sin egen datter ved mindst to lejligheder. 

Da sønnens kone fortalte ham om det seksuelle misbrug, tog sønnen fat i faderen og de to mænd endte i et ophedet skænderi, der førte til, at sønnen kvalte livet ud af faderen. 

Den 19-årige mand er nu blevet anholdt af indisk politi.

- Voldtægtsofferet havde inden overfaldet besluttet at bo hos sin mor i en måned efter at forholdet mellem moderen og faderen ikke var helt på bølgelængde. Det førte til at faderen kom bag besøg hver 10. til 15. dag, siger politiinspektør Koringa til Times of India.  

Indien har store problemer med et stigende antal af voldtægter i landet. Ifølge myndighederne bliver der begået mindst 90 voldtægter om dagen i Indien, svarende til cirka 34.000 voldtægter i 2016.

Det reelle tal kan dog være langt højere, da mange voldtægter sandsynligvis aldrig bliver anmeldt. 

Femårige Eigil skrev besked til politiet: 30 dage senere stod betjente ved familiens adresse