19-årige Ella drikker to flasker eddike om ugen

Privatfoto

Ella Ruby Ginn har været afhængig af eddike, siden hun var barn. Den bizarre vane fylder så meget i hendes liv, at hun altid har eddike med i håndtasken.

Den britiske teenager har drukket eddike i glas, som var det saftevand, siden hun var lille, og hun kan ikke få nok af den sure væske. Det skriver Mirror.

Ella Ruby Ginn får især vand i munden og bankende hjerte ved tanken om malteddike og æblecidereddike, men hun takker ikke nej til andre variationer - og hun sørger altid for at have forsyninger med i håndtasken, hvis hun pludselig får lyst til en slurk, når hun er ude.

Læs også

Mand kollapsede da han fik vild vurdering af sit ur i tv-program

"Jeg kan ikke engang huske, hvornår jeg begyndte at drikke eddike - jeg må have været virkelig lille, for jeg har drukket det lige så længe, jeg kan huske," fortæller hun til Mirror.

Den unge kvinde drikker to flasker eddike om ugen. Det svarer til godt 105 liter om året. Hun husker, at hun plejede at nappe små flasker med eddike fra restauranter og diskret komme dem ned i håndtasken, da hun var yngre. 

Ella Ruby Ginns bedstemor har advaret hende om, at eddiken kan ætse hendes indre organer.

"Men jeg er ligeglad. Jeg elsker bare smagen. Det er virkelig surt, men jeg elsker det. Min yndlingsdel af det er, når det brænder i brystkassen."

"Jeg drikker mindst et glas om dagen og hælder det også ud over min mad. Hvis jeg spiser pomfritter, drukner jeg dem i det," fortæller den 19-årige eddikeholiker og tilføjer, at hun kun tager små slurke ad gangen, fordi store mundfulde gør ondt at sluge.

Ud over den sure smag er Ella Ruby Ginn, der arbejder kosmetolog til daglig, også vild med den 'sjove fornemmelse', hun får i kæben, når hun drikker eddiken. 

"Min kæreste synes, at det er virkelig underligt, men han er rigtig sød og henter eddike til mig", fortæller hun.

"Mange tror ofte, at jeg er gravid, når de opdager det. Det chokerer folk, når de finder ud af det, jeg får mange underlige blikke. Men det får mig ikke til at stoppe - jeg kan aldrig få nok af eddike."

Det er ifølge Mirror harmløst at drikke eddike i små mængder, og æblecidereddike menes sågar at have flere sundhedsgavnlige effekter, men hvordan det påvirker helbreddet at drikke store mængder som Ella Ruby Ginn er uklart.

Læs også

Kvindes hemmelighed under bruseren skaber vild debat: ‘Jeg troede alle gjorde det’

 

 

Dagens Gossip