19 børn dræbt i tragisk skoleskyderi

Foto: Shutterstock.com

Nitten børn er omkommet i en tragisk skoleskydeir.

Nitten børn og mindst én lærer er angiveligt blevet dræbt i et rædselsfuldt skoleskyderi i Texas i går, har lokale myndigheder udtalt.

Skytteren målrettede Robb Elementary School i Uvalde, Texas, og udløste en "aktiv skyttehændelse". Texas State senator Roland Gutierrez sagde, at dødstallet på 21 omfattede 18 børn og tre voksne, hvor en af ​​disse tidligere blev identificeret som lærer.

Læs også

Aftensmadsfavorit tilbagekaldes fra Rema 1000-butikker over hele landet

"Skytten var Salvadore Romus, en 18-årig mand, der boede i Uvalde. Han forlod sit køretøj og kom ind på skolen med en pistol og en riffel, selvom det endnu ikke er bekræftet.

Han skød og dræbte 14 elever og en lærer. Hr. Romus er død. Det menes, at betjente dræbte ham," sagde guvernør Greg Abbotten i en tale efter hændelsen. Det skriver TheSun.

Tretten andre studerende bliver behandlet på hospitalets akutmodtagelse i kølvandet på hændelsen, har Uvalde Mindehospital bekræftet. To er overført til San Antonio.

University Health i byen San Antonio har udtalt, at disse patienter er et barn og en voksen. Den voksne, en 66-årig kvinde, er i kritisk tilstand, men hospitalet gav ingen opdatering om barnets tilstand, som angiveligt er en 10-årig pige. En 45-årig blev også indlagt på hospitalet efter at være blevet ramt af en kugle.

"Vær venligst opmærksom på, at alle campusser på nuværende tidspunkt er under lockdown-status på grund af skud i området. Eleverne og personalet er trygge i bygningerne," skrev Skoledistriktets embedsmænd i en besked til forældrene.

 

Læs også

Nu melder eks-kæresten ud: Det ved jeg om Sidney Lees død

 

 

Dagens Gossip