2-årig dreng forsvandt fra forældrenes seng: 12 timer senere går den skrækkelige sandhed op for dem

Foto: Twitter

Et lokalsamfund er i chok efter den tragiske nyhed kom frem.

Det er alle forældres største frygt. At begrave sit eget barn. Den ubetingede kærlighed er et grundlæggende princip mellem forældre og børn, så hvis et barn er udsat for et uheld eller et barn forsvinder, så gør forældrene alt i deres magt for at hjælpe eller finde deres børn.

Da lille Ares på to forsvandt fra sine forældres seng, så bad forældrene med det samme om hjælp fra myndighederne. Hurtigt blev der samlet et hold af redningsfolk, der skulle finde drengen.

Læs også

Fyret på TV2 efter deltagelse i video

Desværre blev håbet om at finde drengen i live slukket meget hurtigt.

Den lille Ares Muse blev beskrevet som et lille barn med et smukt ansigt, lyse brune øjne, smittende smil og platinblondt hår. Han forhold til sine forældre blev ligeledes beskrevet som værende godt og problemfrit indtil den skæbnesvangre nat.

Omkring klokken 6.30 natten til mandag, vågnede hans far og opdagede, at den lille dreng ikke lå i sin seng. Han begyndte at lede i huset, men fandt ikke drengen.

Kort tid efter blev myndighederne underrettet, og idet myndighederne på grund af drengens alder mente, at han kunne være i fare, så blev der hurtigt samlet et eftersøgningshold.

At forlade huset var temmelig svært, idet i alt tre døre skulle låses op. Men forældrene fastslog, at den lille dreng tidligere havde åbnet dørene.

Efter næsten en dags eftersøgning blev Ares funder kun en kilometer fra familiens hjem. Desværre var det ikke, hvad familien og myndighederne havde håbet på. Den lille dreng blev fundet død.

Myndigheder har ikke opdaget noget, der tyder på kriminelle handlinger. De opfatter sagen som en tragisk hændelse, hvor en lille dreng har forladt sit hjem og efterfølgende har mistet livet.

Der er i øjeblikket en større efterforskning af sagen i gang, der skal afdække alle detaljer ved sagen.

 

Læs også

Ambulanceredder blev kaldt ud til sit eget hjem: Oplevede en fars værste mareridt

 

Dagens Gossip