2 personer vil fragte køleskab til lossepladsen: Da de kigger i det, får de et kæmpe chok

Foto: Shutterstock.com

To personer har i det sydlige Frankrig fået sig sit livs chok efter en tur på lossepladsen. Det skyldes formentligt en dansk mands uhyggelige akt.

Hvis der skulle sidde et par enkelte læsere, som ikke før har været på lossepladsen - så er det de færreste, som nu har fået en større lyst. 

Man skal ikke mange dage tilbage, før to mænd i det sydlige Frankrig fik deres livs chok. På anmodning fra deres ven fragtede de et køleskab med hængelås til lossepladsen. 

Det hele startede dog med en bemærkelsesværdig lugt fra køleskabet, som ifølge den nu anholdte ejer, indeholdte en hund, som han havde dræbt og proppet i den, skriver det tyske medie Tag24

Efter at have brækket låsen op blev de dog meget klogere, idet køleskabet udover en hund, bar rundt på en kvindes lig. 

I henhold til en obduktion viste det sig dog, at det var hans hustru, som var blevet skudt og herefter smidt i køleskabet, hvorfor den danske mand nu er anholdt og mistænkt for drab på sin hustru. 

Ifølge anklagemyndigheden har manden ikke udtalt sig om sigtelserne, men politiet har senere hen fundet ladte våben og stoffer i den mistænktes hjem. 

Derudover fandt de også liget af en hvalp i en fryser. 

Desuden har manden tidligere siddet varetægtsfængslet for dyremishandling, men efter en række mentalundersøgelser har de ikke fundet tegn på, at manden ikke kan stilles for retten.   

Hvad der fortsat sker med den mistænkte vides ikke endnu, da yderligere undersøgelser fortsat er i gang.  

Læs også

Nu taler Putin til befolkningen

 

Dagens Gossip