20-årig giver småkage til hjemløs: Fem minutter efter brækker han sig voldsomt

En 20-årige mand ville lave fis og ballade til sin Youtube-kanal, men nu risikerer han fængsel.

Den 20-årige spanier Kanghua Ren lever af sin kanal på Youtube, hvor han deler mere eller mindre gakkede film, som bliver set af mere end en million følgere fra hele verden.  

Men én video af den unge mands eskapader er gået langt over stregen og har fået myndighederne i Barcelona til at reagere, skriver The Telegraph.

I januar sidste år filmede Kanghua Ren sig selv udføre en såkaldt ‘prank’ eller en pratical joke med en intetanende hjemløs mand.

Den 20-årige youtuber købte en pakke Oreos, som han minutiøst skilte ad, så han kunne fjerne den hvide vaniljecreme fra småkagens midte.

Kanghua Ren skrabede den søde vaniljecreme ud og fyldte dem med tandpasta. Foto: Youtube

Han lavede en hel pakke med Oreos fyldt med tandpasta. Foto: Youtube

I stedet trykkede han en klat tandpasta ud i midten af småkagerne og samlede dem igen, så de til forveksling mindede om en almindelig Oreo.

Derefter gik Kanghua Ren ud på gaden, hvor han fandt en intetanende 52-årig hjemløs mand, der siden er blevet identificeret som Gheorge, som han gav den klamme tandpaste-småkage sammen med en 20 euro-seddel.

I videoen ser man tydeligt den unge mand give den hjemløse penge og derefter pakken med de ulækre kiks. Foto: Youtube

- Måske er jeg gået lidt for langt, men se det på den positive side: Det her hjælper ham til at rense sine tænder. Jeg tror ikke, at de er blevet renset, siden han blev fattig, siger youtuberen til kameraet.

Den hjemløse mand, der oprindeligt kommer fra Rumænien, blev syg og kastede op, fem minutter efter at have spist den vamle kiks.

Ifølge retsdokumenter i sagen har den 20-årige mand tjent i omegnen af 15.000 kroner på annoncer ved at dele videoen via Youtube og andre kanaler.

Kanghua Ren risikerer fængsel, da anklageren går efter en toårig fængselsstraf og en erstatning på cirka 225.000 kroner til den hjemløse mand.

Læs også

19-årige Charlotte kunne ikke læse en sms: Da hun gik til optikeren, fandt hun den skræmmende årsag

Siden har Kanghua Ren forsøgt at udglatte skaden ved at forsøge at overnatte sammen med den hjemløse mand og betale ham 2300 kroner for hans tavshed.

Det er dog ikke første gang, at den vanvittige youtuber har fundet på ulækre tiltag, da han tidligere har tilbudt sandwich med kattelort til ældre og børn.

Se den ubehagelige video herunder.

Sur hele tiden? Disse 8 skjulte sygdomme kan gøre dig frygtelig gnaven

 

Dagens Gossip