20-årig kvinde blev anholdt for spirituskørsel: Hvad hun bad betjenten om at gøre, er chokerende

17/09/2023 12:40

Nicolai Busekist

Udland
Foto: YouTube
Foto: YouTube
En ung kvinde blev anholdt for spirituskørsel, og forsøgte efterfølgende at forføre sig ud af situationen.

Mest læste i dag

20-årige Grace Spoonamore kørte med alkohol i blodet ind i et andet køretøj, hvorefter hun forlod stedet i høj fart. Heldigvis blev hun kort tid anholdt af en årvågen politibetjent.

Da betjenten Dominick Demedal stoppede hende, forsøgte den unge kvinde at flirte og forføre sig ud af situationen. Det hele er blevet optaget af betjentens bodycam, skriver MailOnline.

I videoen ser man, at betjenten spørger, om hun har noget på sig. Til dette svarer den synligt berusede kvinde, der arbejder som stripper, at han gerne måtte 'kropsvisitere hende'.

Det stopper dog slet ikke her. Da hun senere bliver bedt om at sætte sig ind i politibilen, foreslår hun betjenten, at han skal besøge den klub, hvor hun arbejder.

Efter at være blevet eskorteret til en politistation, spørger den 20-årige kvinde betjenten, om han har planer om at bruge sin strømpistol på hende.

Da han svarer, at han ikke har planer om dette, svarer hun følgende: "Gør det. Jeg kan godt lide det. Jeg kan godt lide at være 'kinky'."

Grace Spoonamore kom kørende i sin blå Buick med for høj hastighed, da Dominick Demedal fik øje på hende.

Efter at have set hende påkøre et andet køretøj, valgte han at følge efter hende, og til sidst fik han hende til at trække ind til siden.

Her kunne han hurtigt konstatere, at hun virkede forvirret, havde røde øjne og talte snøvlet. I første omgang nægtede hun dog, at hun skulle have været påvirket af noget.

Senere indrømmede hun at have drukket tequila hos en veninde, inden hun satte sig ind bag rattet i sin bil.

Efter at være blevet afhørt af en anden betjent, indrømmede den unge kvinde, at hun faktisk havde fået en del mere at drikke, end hun til en start forklarede.

Inden hun blev kørt til en politistation, blev hun placeret bag i en politibil med tremmer for vinduet. Her spurgte hun, om hun ikke måtte komme ud, så hun kunne 'tale personligt' med den ene betjent.

Det hævdes også, at hun spyttede den anden betjent i ansigtet, men dette er dog ikke blevet fanget på video.

Hun truede også med at 'tisse på' Dominick Demedals ansigt, men kun hvis han 'kunne lide det'. Derefter tissede hun bagsædet af politibilen og påstod, at hun 'ikke kunne undgå det'.