21-årig inviterede veninde med på besøg hos sin far: Chokerende opdagelse ødelagde deres venskab for altid

Skrevet af Henrik R

4 uger siden

|

21/04/2024
Foto: TikTok
Foto: TikTok
En ung kvinde taler ikke med hverken sin far eller tidligere "bedste veninde" længere, efter et 'uheldigt' fund i farens bil.

Dagens topnyheder

21-årige Autumn Ankerich fra den amerikanske stat Oklahoma har ifølge The Daily Star delt en video på den populære videoapp TikTok, hvor hun har forklaret en bizar historie om en oplevelse, som har resulteret i, at hun hverken snakker med sin far eller sin tidligere "bedste veninde" mere. 

Det skyldes, at hun i forbindelse med et besøg hos faren en sommer for nogle år siden fandt et brugt kondom i bunden af hans bil. 

Et kondom som skulle vise sig at afsløre faren og venindens upassende hemmelighed. 

På TikTok har Ankerich forklaret, at hun sjældent så sin far, men at hun skulle besøge ham en sommer og valgte at invitere sin - på det tidspunkt - "bedste veninde" med på turen. 

En beslutning som hun hurtigt fortrød. 

Ankerich var nemlig gravid på daværende tidspunkt, så da hendes far og veninde valgte at drikke nogle øl og feste, valgte hun i stedet at gå i seng. 

Blandt andet fordi hun har et "underligt" forhold med sin far, da han "ikke er normal," og hun derfor ikke ønsker at feste med ham, men naturligvis også fordi hun ikke kunne drikke alkohol, da hun var gravid. 

"Jeg var gravid på det tidspunkt, så det var derfor, at jeg ikke festede [...]," har hun således forklaret. 

Dagen efter viste det sig dog, at faren og veninde havde haft gang i mere end et spil 'beer pong'. 

Ankerich fandt nemlig et brugt kondom på bunden af sin fars bil, og hun lagde hurtigt to og to sammen, da der ikke var andre til stede, og konfronterede veninden. 

Efter en længere diskussion indrømmede veninden, at hende og faren havde haft sex, og Ankerich har forklaret, at veninden forlod stedet sammen med en ældre fyr, som hun havde mødt på stranden dagen inden og siden da, har hun ikke hørt fra hende. 

Hun taler heller ikke med sin far længere på grund af hændelsen, som veninden til at starte med påstod 'kun' handlede om et kys. 

På TikTok har Ankerichs historie fået mere end to millioner visninger og utallige kommentarer, som stort set alle sammen bakker Ankerich op og udskælder faren og veninden.