21-årig kvinde opfordrer mænd: Bare send mig dine dick pics

Den 21-årige Francesca Harris fra Nottingham har en lidt anderledes hobby. Hun tegner nemlig penisser, og derfor har hun brug for at modtage en masse 'dick pics' fra mænd.

Det er sjældent populært - og det kan faktisk være strafbart - hvis man helt uopfordret sender et billede af sine kønsdele til et andet mennesker. Oftest hører man det i forbindelse med mænd, der sender et såkaldt ¨dick pick¨ - altså et billede af deres penis - i håb om at få noget retur.

Langt de fleste kvinder er dog ikke interesserede i disse billeder, slet ikke hvis det kommer fra en fremmed. Der er dog nogle kvinder, der ikke har noget imod det, og en af dem er den 21-årige Francesca, der faktisk ligefrem opfordrer mænd til at sende hende et billede af deres glade makker.

Læs også

Læger advarer kvinder mod trend: Stop med at rense jeres tissekoner med agurk

Francesca fra England oprettede sig på dating-appen Tinder, og her lagde hun ikke skjul på, at hun gerne ville have dick pics tilsendt, og faktisk gerne så mange som muligt. Det kunne lyde som om, at nogle veninder havde lavet sjov med Francescas profil, men faktisk så er der mening bag ‘galskaben’

Den 21-årige kvinde er nemlig kunststuderende, og hun ville bruge billederne af mænds bedste ven til at lave et kunstværk, som hun kalder ‘The Modern Man’

Fik tilsendt mere end 300 dick pics

På Tinder var det ikke svært for den unge kvinde at matche med det modsatte køn, og på kort tid havde hun fået mere end 600 matches. Ud af de 600 lykkedes det hende at få 300 af mændene til at sende billeder af deres penis, velvidende om, at de skulle bruges til et kunstværk.

Francesca havde dog ikke planer om blot at modtage billederne og derefter printe dem ud. Hun valgte i stedet at male billederne, så det ikke bare blev en billedcollage af penisser

Ifølge mediet Metro, så var der stor forskel i den respons, som den studerende fra Nottingham fik. En mand skrev blandt andet, at hun skulle sende billeder af sine bryster først, mens en anden mand sendte intet mindre end 25 billeder af sine penis til hende.

Francesca fortæller også, at hun modtog et billede af en penis fra en fyr, hvor han havde skrevet, at hun skulle hælde karry ud over den. - Meget mærkeligt.

Skulle man have lyst til at se Francesca Harris’ kunstudstilling, så blev den udstillet i juli i London. Går du og overvejer, hvad der er sværest at tegne ved en penis, så er det ifølge Francesca, når en penis har store blodåre.

Så fik du også den nyttige information en onsdag middag.

Læs også

Derfor kan det være livsfarligt at slikke din kærestes tissekone

 

Dagens Gossip