21-årig stikker sin egen mor ihjel og kvæster sin søster: Grunden er chokerende

Foto: Shutterstock.com

Politiet i USA, har set lidt af hvert, men denne sag fik også dem til, at måbe lidt, da de hørte hvorfor en ung mand havde stukket sin mor ihjel.

Som politiet skrev i en pressemeddelelse på Facebook, blev betjente ved Osceola County Sheriff’s Office kaldt ud til en lejlighed 16:15 d.29 november.

De var blevet kaldt ud til lejligheden til et muligt knvistikkeri i en lejlighed i den amerikanske delstat Florida.

Læs også

Sarah Bro gør det igen: Smider kludene og overlader næsten intet til fantasien

De alarmerede politibetjente tog straks vej til gerningsstedet, hvor de hurtigt så et forfærdeligt billede: en kvinde var allerede død, en anden havde alvorlige sår på hænderne.

I løbet af efterforskningen var de uniformerede betjente i stand til at identificere en mistænkt: 21-årige Matthew Stewart Sisley - den afdødes søn og bror til den kvæstede.

Han blev fundet samme dag, kun få gader væk fra gerningsstedet. Håndjernene klikkede øjeblikkeligt, og Sisley blev taget til politistationen, hvor han til sidst bøjede sig og tilstod.

Han stak med vilje sin mor og sårede et uheld sin egen søster.

Da han blev spurgt af en betjent, om han syntes, at hans mor fortjente at blive stukket, svarede han med et kortfattet, hårdt “ja”.

Da han blev bedt om at afsløre årsagen til det forfærdelige angreb, sagde han, at hun "aldrig pressede ham nok til at være eller blive en mand".

Og som om alt dette ikke var rædselsfuldt nok, fortalte han til sidst betjentene, at han ikke havde fortrudt, hvad han havde gjort. Tværtimod: "Jeg ville gøre det igen." Det skriver Tag24.

Læs også

Chokpris: Her får du mælk til 5.99 kroner

 

Dagens Gossip