22-årig ville gøre alt for ikke at komme i forlystelsespark - Endte med at blive anholdt

Foto: Shutterstock.com

En 22-årig ung mand ønskede ikke at tage med sin familie i forlystelsespark, så han forsøgte at slippe med en kreativ løsning. Den løsning fik ham i stedet anholdt.

Selvom de fleste børn og voksne nyder en tur i en forlystelsespark, så er det ikke alle, der er fan af rutsjebaner og karruseller. Det var hvert fald tilfældet for en 22-årig amerikaner, der ville gå langt for ikke at komme med.

Hans forældre havde inviteret ham med i Los Angeles County Fair-forlystelsesparken, og han kunne ikke sige nej. Derfor måtte han i stedet være kreativ og finde på en måde at slippe for at komme med, og den var desværre lidt for kreativ.

Den 22-årige mand valgte nemlig at sende en email til politiet, og i den email skrev han, at der ville komme et masseskyderi i forlystelsesparken.

Læs også

Tragisk ulykke: Populær forlystelse knækker midt i luften - Koster to personer livet

“Nogen planlægger et masseskyderi i forlystelsesparken på søndag. Jeg ville blot informere jer om det,” lød det fra den 22-årige mand i mailen til politiet. Det skrev New York Post.

Den unge mand burde dog nok have valgt en anden løsning, for masseskyderier er noget man ser særdeles alvorligt på i USA.

Dyr kaution

Politiet begyndte derfor at efterforske sagen, og her kom de frem til, at mailen var blevet sendt af den 22-årig mand, som håbede på, at hans mail ville ramme medierne, så det ville skabe så meget uro, at hans forældre ikke ville tage af sted.

“Det var med henblik på at skabe kaos og uro, så det kom i medierne. Derefter kunne han bruge det som en undskyldning for ikke at tage med i forlystelsesparken overfor forældrene,” fortæller politichef Michael Olivier til det amerikanske medie.

Den 22-årige mand sidder i øjeblikket varetægtsfængslet mod en kaution på 134.600 kroner. Her skal han sidde, indtil han skal for retten.

Læs også

Sikkerhedsbøjlen virkede ikke: 12-årig dreng faldt ud af forlystelse

 

 

Dagens Gossip