23-årig mor tog livet af sig på sin fødselsdag - nu er den sørgelige årsag kommet frem

Emil Ryttergaard

357 uger siden

|

04/09/2017
Leanne Morrison blev fejret i byen af sine veninder på sin fødselsdag. Næste dag blev hun fundet død.

Dagens topnyheder

Det er ikke altid nemt at spotte, om andre er kede af det eller deprimerede i alvorlig grad.

Da skotske Leanne Morrison fyldte 23 år, blev hun fejret med drinks i byen af sine veninder. Humøret var højt, og der var masser af farverige cocktails på bordet.

Men da byturen var slut, og den unge mor vendte hjem til byen Cambusbarron, tog hun livet af sig selv. Det skriver Daily Mirror

Da familie og venner ikke kunne komme i kontakt med hende dagen efter, tog Leanne Morrisons onkel og bror ud til hendes hjem og gjorde det grusomme fund.

Nu viser det sig, at den Leanne Morrison blev udsat for groft mobberi på nettet. Hun var gennem længere tid blevet chikaneret af fremmede mænd. 

- Jeg talte med hende dagen før hendes fødselsdag, hvor hun havde det godt og glædede sig til at skulle ud. Hun sagde også, at hun skulle til lægen, da hun var lidt deprimeret, men ingen vidste, hvor slemt det var, siger den unge kvindes knuste mor Isabel Morrison til avisen. 

Efter Leanne Morrisons død er det kommet frem, at den 23-årige mor blev chikaneret af særligt én mand, der havde lavet en falsk Tinder-profil i hendes navn. Han brugte hendes billede og spredte løgne om hende, hvorefter Leanne Morrison skulle være blevet chikaneret af flere mænd.

Leanne Morrison efterlader sin fireårige søn Mason. 

Leanne Morrison led af en depression, efter at hendes kæreste var gået fra hende, og hun havde en mistanke om, at ekskæresten havde fundet sammen med en af hendes veninder. Men det var den digitale mobning, der drev hende i døden:

- Det var mobning, der drev hende til dette. En eller anden psykopat har lavet en falsk Tinder-profil i hendes navn og kontaktet alle mulige mænd. Nu har politiet fået et navn på den her person, og alle der kender Leanne, håber at personen bliver ordentligt straffet, siger et familiemedlem til Daily Mirror. 

I april måned kunne venner og familie selv se, hvordan at den 23-årige mor var træt af chikanen, da hun skrev en længere opdatering på Facebook. 

- Vil bare lige sige, at ikke én eneste person kan ramme mig med disse patetiske, ulækre løgne. Så sig om mig, hvad I vil, for I er alle sammen ligegyldige, skrev Leanne Morrison på Facebook.

I slutningen af april skrev Leanne Morrison denne opdatering på Facebook, hvor venner og veninder kunne se, at den unge mor var plaget af onsindede løgne på nettet. 

Flere af Leanne Morrisons veninder håber nu, at hendes telefon og Facebook bliver gransket, så politiet kan finde de personer, der mobbede den unge mor, så hun til sidst tog livet af sig.

Har du selvmordstanker? Så kontakt Livslinien HER

Det er ikke kun på de sociale medier og Tinder, at man kan blive chikaneret på nettet via sine personlige oplysninger. Hvis din mail-adresse er på denne liste, skal du omgående gøre dette