24-årig mand blev gift med bedstemor til 17 børnebørn: Nu taler de ud om online mobning

Foto: TikTok

En 24-årig mand er blevet gift med en 61-årig bedstemor, som har 17 børnebørn, og de to taler nu ud om alt det had, som de har været igennem på grund af den store aldersforskel.

61-årige Cheryl er bedstemor og har 17 børnebørn, og 24-årige Quran har ikke engang fået sit første barn endnu. Alligevel er de to et par og trods aldersforskellen på 37 år, blev de gift sidste år. Det skriver Ladbible

Selvom den store aldersforskel for nogen er et tabu, så er Cheryl og Quran helt åbne omkring det, og de 'live streamede' således deres bryllup, som fandt sted i Tennessee i USA, til deres mange følgere på det sociale medie TikTok d. 3. september sidste år. 

Læs også

Skat melder ud: Over 30.000 danskere har valgt at gøre det

Udover at være gift så driver parret nemlig også en TikTok-kanal sammen, hvor de jævnligt deler videoer fra deres liv, og det er lige præcis en video fra denne kanal, som er gået viralt for nyligt.

Videoen omhandler alt det had og mobning, som de to har gået igennem, som konsekvens af deres usædvanlige forhold. 

På skærmen skrev parret: "Grunde til at folk ikke kan lide os som et par," og det blev efterfulgt af adskillige grunde, som folk har skrevet til parret.

Foto: TikTok

Mange af beskederne, som parret har fået gennem tiden, er direkte ondskabsfulde og modbydelige, og det er for eksempel ting som "det her er sygt," "han udnytter dig," "du er et fossil," "du burde få Botox," og "det her er nekrofili."

Parret forklarer at årsagen til, at folk skriver disse lede ting formentlig er, at de lever i et forhold sammen, selv om de har forskellig etnicitet og hudfarve, og fordi dem som skriver beskederne "ikke kan finde deres egen lykke".

Der er dog også brugere på TikTok som støtter op om forholdet, og en bruger skrev således: "[...] hvis i to er glade og elsker hinanden, så er det alt, der burde betyde noget! Fortsæt med at være jer."

En anden bruger støttede også op om forholdet og skrev således: "Så sødt. Lad være med at være efter dem for deres forhold, det er deres valg ikke jeres, så bland jer udenom. Hvis du ikke kan lide det, så 'scroll' videre. Jeg er træt af det."

Parret fra Georgia i USA mødtes første gang, da Quran var 15 år og arbejdede på Cheryls søns restaurant. Dengang var aldersforskellen dog med til at holde romantikken mellem de to på afstand.

"Jeg tror ikke, at det var kærlighed ved første blik, fordi jeg var 15, da vi mødtes, men da jeg var 23, fandt vi sammen på et mere spirituelt plan, som gjorde, at vi lærte hinanden bedre at kende, og det var der, vores kærlighed virkelig blev stærk," har Quran således udalt og desuden forklaret, at parret for alvor har været et par siden 2020.

Læs også

Husejer deler videobevis og raser over pruttende gerningsmand: "Det er meget ubehageligt"

 

 

Dagens Gossip