24-årig mor anholdt: Gav sine tre børn heroin for at få dem til at sove

K P

402 uger siden

|

02/11/2016
Udland
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Stofferne blev brugt som 'få-det-godt-medicin' eller ”sove-saft', når børnene skulle puttes, oplyser politiet.

Dagens topnyheder

Tre børn på to, fire og seks år er i de amerikanske myndigheders varetægt, efter at børnenes 24-årige mor samt hendes 25-årige kæreste er anklaget for at dope børnene med heroin. Det skriver mediet The News Tribune.

Foto: Facebook

Stofferne blev brugt som ”få-det-godt-medicin” eller ”sove-saft”, når børnene skulle puttes, oplyser politiet i sagen. 

Foto: Facebook

Skrammer, blå mærker samt hårprøver indikerer desuden, at den toårige samt en af de andre børn klokkeklart er blevet givet stoffet.

Den ældste søn på bare seks år fortæller dog, at de to voksne ”blandede noget hvidt pulver med vand”, som de derefter gav alle tre søskende. Han fortæller også, at han ved en lejlighed fik stoffet, efter at den 25-årige, som det er uvist om er faren til børnene, havde forsøgt at kvæle ham.

Foto: Facebook

I 2015 kontaktede en ven af familien politiet, der rykkede ud og fandt børnene i et hjem i Spanaway, Washington, USA, fyldt med rottelort, heroinnåle og rod.

Parret blev dermed anholdt i november sidste år og er stadig sigtet i sagen, altimens deres børn er blevet anbragt uden for hjemmet.

Selvom politiet er rykket ud til parrets hjem flere gange, lod moderen til at være empatisk og have omsorg for børn på sin facebookprofil, hvor hun blandt andet udtrykte glæde over, at en anden mor i byen blev fængslet, da kvindens barn døde af at drikke noget vand med stoffer i.

Foto: Facebook

Moderen blev mandag fremstillet i retten , ligesom hendes kæreste blev det den 7.september, hvor de begge fik anklagerne mod sig læst op. De lyder blandt andet på vold mod mindreårig, mishandling samt  omhandler at give stoffer til en mindreårig.