25-årig fodboldspiller død af hjertestop under træning

Den kun 25-årige fodboldspiller døde på tragisk vis, efter han kollapsede under en træningssession. Han blev hastet til et nærliggende hospital, men blev kort efter erklæret død.

Marcos Menaldo, der spillede for Deportivo Marquense i Guatemala, er på tragisk vis afgået ved døden, efter at have fået hjertestop under en træningssession mandag. Det skriver Mirror.

Den 25-årige fodboldspiller havde klaget over, at han havde svært ved at trække vejret under træningssessionen, hvor han sammen med sine holdkammerater forberedte sig til den kommende sæson.

Tragedien fandt sted på Marquesa de la Ensenada Stadion. Efter han kollapsede, fik Menaldo HLR-behandling på banen, inden han blev hastet til det nærliggende Hospital de Especialidades, hvor han desværre døde.

Menaldo, der spillede som midterforsvarer, var en populær herre blandt klubbens fans grundet hans indsats under klubbens succesrige titelsejr i sidste sæson.

"Man kommer ikke ud af forbavselse," lød det fra klubbens præsident, Hernan Maldonado, da han udtalte sig til ESPN om den unge fodboldspillers tragiske og uventede død.

"En ung, dynamisk og jovial person. Dette skete for ham. Det er ret hårdt og chokerende, fordi du mister ikke kun en spiller. Du mister en ven."

"Gud har sine planer og sit formål, men desværre har vi dødsfaldet. Det var omkring kl. 11.00, at de ringede til mig for at informere mig om, at Marcos var faldet om under træningen."

"De overførte ham til hospitalet, hvor de gjorde alt, hvad de kunne. Men desværre blev han erklæret død."

Hans død er ikke den første, der har chokeret fodboldverdenen i de seneste uger. Og det er heller ikke det eneste hjertestop.

Den kroatiske fodboldspiller Marin Cacic døde under lignende omstændigheder kort inden jul. Også han faldt pludselig om under en træningssession.

Den 23-årige fik konstateret hjertesvigt kort efter at være blevet transporteret til et nærliggende hospital.

Læs også
Eksperter udtaler: Sådan minimerer du risikoen for Alzheimers sygdom markant

På lige fod med Menaldo kæmpede lægerne utrætteligt for at redde Cacics liv. Desværre var deres indsats forgæves, og den unge kroat blev erklæret død den 23. december 2021.

 

Dagens Gossip