25-årig turist voldtaget i Dubai: Nu risikerer hun fængsel for sex uden for ægteskab

Foto: Shutterstock/ Rastislav Sedlak, SK

En britisk kvinde oplevede sit livs værste mareridt under en ferietur til Dubai.

Den 25-årige brite var på ferie i Dubai, da hun blev voldtaget af to mænd. Nu risikerer den unge kvinde nu at blive fængslet for sex uden for ægteskabet. Det skriver Daily Mail.

Kvinden anmeldte voldtægten til politiet, men det skulle hun aldrig have gjort. For i stedet for at anholde de to ugerningsmænd, anklagede politiet den 25-åring kvinde for sex uden for ægteskabet.

Mens de to gerningsmænd, som også er britiske, blev fløjet hjem til Birmingham, er den forulempede kvinde tvunget til at blive i Dubai.

Kvinden skal bruge 24 0000 pund (omkring 207.500 danske kroner) i advokatomkostninger, og nu frygter den britiske IT-konsulent fængsling i den strengt religiøse emiratiske by.

Læs også

Buschauffør opdager, hvad to børn gør ved en handicappet dreng - skriver straks et brev til deres forældre

Hun bor i øjeblikket hos en britisk familie i Dubai, og ifølge en Facebook-post forsøger hun at holde sig beskæftiget med blandt andet yoga og meditation.

-Det er skræmmende at være her helt alene, men jeg er nødt til at forblive stærk og positiv, ellers vil de vinde, og jeg ikke lade det ske, skriver kvinden på Facebook ifølge Daily Mail.

Hun skal have mødt de to mænd på et hotel, hvor de tog hende med ind på sit værelse og forgreb sig på hende.

Kvinden har fortalt, at de to mændene filmede, mens de voldtog hende. Få timer senere rejste mændene hjem til Storbritannien.

Kvinden har fået frataget sit pas og er blevet nægtet udrejse.

En ven fortæller, at kvinden er skrækslagen og meget chokeret over den behandling hun har fået af myndighederne i Dubai.

Dubai er en del af Forenede Arabiske Emirater, og landet praktiserer en konservativ form for Islam, hvor sex uden for ægteskabet er strengt forbudt. 

Læs også

Ung kvinde fik fire ufrivillige aborter på fem år - så ringede søsteren til hende og afslørede noget vildt

 

 

Dagens Gossip