25 millioner Iphone-brugere kan måske se frem til stort pengebeløb

Foto: Shutterstock

Alt efter resultatet kan et søgsmål resultere i stor erstatning til MANGE millioner mennesker.

Alle med en Iphone (og nok også de fleste uden) ved, at det langt fra er en billig løsning, når man skal have en smartphone. 

Apples ikoniske telefon er tværtimod kendt som én af de dyreste smartphones på markedet, og deres nyeste model, Iphone 13, med 512 GB lagerplads koster for eksempel næsten 10.000 kroner, hvis man køber den på Apples egen hjemmeside

Læs også

Apple advarer alle med iPhone: Du skal omgående opdatere din telefon

Derfor forventer man nok også, at telefonen fungerer upåklageligt, og at den kan fungere i mange år, men det oplever mange Iphone-brugere ikke er tilfældet. 

Én mand fra Storbritannien mener faktisk, at Apple bevidst gør deres ældre modeller langsommere, så kunderne fristes til at købe en ny model fra IT-giganten. 

Justin Gutmann er endda så sikker på sin teori, at han har valgt at sagsøge den verdensomspændende virksomhed for 768 millioner euro eller cirka 5,7 milliarder kroner. 

Det skriver Aftonbladet.

Søgsmålet lyder på, at virksomheden bevidst har gjort 25 millioner britiske Iphone-brugeres telefon langsommere, og det forlanges derfor, at Apple skal betale en erstatning til alle de mange berørte kunder. 

Apple har dog afvist anklagerne. 

"Vi har aldrig gjort, og vil aldrig gøre, noget for bevidst at forkorte levetiden på nogen af Apples produkter eller forringe brugeroplevelsen for at få kunderne til at opgradere," lyder det således i en skriftlig erklæring fra IT-giganten. 

Læs også

Professorer: Derfor er det ikke smart at sænke afgiften på benzin

 

 

Dagens Gossip