26-årig bliver kaldt klam: Folk tror han dater en 8-årig

Foto: Instagram

Folk mener, det er "uhyggeligt".

Dan Swygart, en 26-årig mand fra Wales, blev mødt med kritik og misbilligelse fra mange mennesker, efter at det kom frem, at han havde udviklet et romantisk forhold til 23-årige Shauna Rae Lesick.

Shauna er utrolig lille med sine 1,2 meter i højden. En størrelse, der har fået folk til at løfte øjenbrynene samt beskylde Dan for at være "mærkelig", fordi han har følelser for hende. 

Men da Dan for nylig tog til genmæle mod de sårende beskyldninger fra hans trolls, kom hans forældre til hans forsvar og insisterede på, at han rent faktisk kun er venner med Shauna - selv om han blev set på dates med hende i "I Am Shauna Rae". 

Læs også

Nyforlovet 24-årig mister livet: Havde rørt i sin te med den forkerte ske

"Daniel ringede til mig og fortalte mig, at historien er blevet spredt overalt," siger hans mor, der bor i en lille landsby i det nordlige Wales, til MailOnline:

"De er bare venner. Der er ikke noget forhold."

Da scenerne fra TLC-showet gik viralt, sprang far Steven også ud for at støtte Dan og forsvare ham mod spærreild af grimme bemærkninger.

"Han har været med i deres show, og det er det eneste, der er sket", siger han og tilføjer:

"Det er det, det er så simpelt som det.

"Han ser på hende og synes, at hun er en fantastisk person på trods af sit handicap." 

Da Steven blev spurgt, om der var noget romantik involveret i Dans og Shaunas forhold, sagde han, at det var "ekstremt usandsynligt".

Foto: Instagram

Shauna blev hæmmet i sin vækst som følge af den behandling for hjernekræft, hun fik som spædbarn - og hun har haft svært ved at leve et romantisk liv.

Men alligevel føler mange, at det er "uhyggeligt" og "underligt", at Dan fløj ud for at møde Shauna.

"Jeg ved ikke med denne fyr... Jeg synes stadig, det er uhyggeligt", skriver en.

"Det ville være helt anderledes, hvis de lærte hinanden at kende ved et tilfælde i det virkelige liv, og han lærte at elske hende for hendes karakter og ligesom så ud over hendes barnlige udseende," skriver en anden.

Læs også

Toldere i Københavns Lufthavn gjorde vildt fund i mands bagage: Lå blandt kager og børnetøj

 

Dagens Gossip