26-årig kvinde beder om hjælp til at finde sit kamera: Fyldt med topløse billeder

En 26-årig fransk kvinde har mistet sit kamera, og hun beder nu internettet om hjælp. Det gør hun især fordi, at kameraet er fyldt med topløse fotos af hende fra forskellige steder i verden.

Det er aldrig sjovt at miste ens private ejendele, især ikke når man ved, at det indeholder en masse af billeder af en selv helt topløs. Den situation er den 26-årige franske kvinde, Lily Mika kommet ud for, mens hun var på besøg i Skotland.

Lily Mika er rejseblogger og hun var på Isle of Skye i Skotland forrige uge, hvor hun mistede sit Lumix GX80 kamera. Dette kamera bruger hun blandt andet til at tage topløse fotos af sig selv over hele verden.

Læs også

Tragedie: 2-årig pige død efter at putte mobiloplader i munden

Dette gør hun fordi, at hun gerne vil skabe fokus på brystkræft, og samtidig give kvinder mere styrke. Desværre for Lily Mika så mistede hun sit kamera, og nu beder hun internettet om hjælp. I et opslag på Facebook fortæller hun ærligt om indholdet på billeder, og hvor henne af, hun måske har forlagt sit kamera.

“Hej. Jeg besøgte Skye i Skotland den 16. maj, og jeg brugte så meget tid på at beundre dette smukke land, at jeg lavede en stor fejl : Jeg glemte mit kamera et sted i nærheden af Sligachan. Så skønne folk på internettet, jeg har brug for jeres hjælp. Jeg var så imponeret over den skotske venlighed, så jeg er sikker på, at hvis nogle vinder mit kamera, så vil de give det tilbage til dets ejer,” lyder det i begyndelsen fra Lily Mika på Facebook.

De topløse billeder er ikke for opmærksomhed

Herefter stopper opslaget, men klikker man på se mere, fortsætter det, og her begynder Lily Mika at fortælle om nogle af de billeder, der helst ikke skal falde i de forkerte hænder.

“Jeg tager artistiske topløse billeder ved de smukkeste steder, jeg besøger. Mit mål er at udgive en bog med disse billeder, som skal styrke kvinder og give dem mod til at frigjorte og finde selvtillid til at gøre det, som de har lyst til,” fortæller hun og fortsætter:

“De topløse billeder er ikke taget for at få opmærksomhed, der er en grund til, at jeg vil gøre hvad som helst for at få dem tilbage,” lyder det fra den 26-årige franske kvinde.

Foto: Lily Mika / Facebook

Foruden de topløse fotos som hun har taget, har hun også billeder af hendes familie og hendes kærester, og derfor vil hun meget gerne have billeder igen. Hun slutter endda opslaget med, at hvis vedkommende ønsker at beholde kameraet, så håber hun, at hun i det mindst kan få sendt SD-kortet hjem, så hun ikke mister sine billeder.

Læs også

Unge danskere har en rigtig “klam” vane - Gør du det også?

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip