27-årig lærerinde anholdt: Suttede den af på 13-årig elev i klasseværelse

Foto: Brittany Zamora/Facebook. Maricopa County Sheriff's Office

Den frække lærerinde er anklaget for flere overgreb og seksuelle tilnærmelser på den uskyldige elev, der kun gik i 6.klasse.

- Jeg vil have dig hver dag uden nogen tidsbegrænsning.

- Hvis jeg kunne sige mit job op og have sex med dig hele dagen, så ville jeg gøre det.

Sådan lød blot nogle af de meget frække sms-beskeder, som den 27-årige lærerinde Brittany Zamora sendte til en af hendes elever, en kun 13-årig dreng, der nu beskylder lærerinden for en række seksuelle overgreb, inklusiv et tilfælde, hvor lærerinden gav eleven et blowjob i et klasseværelse efter skoletid.

Og eleven hævder, at lærerinden har haft sex med ham tre gange samt et tilfælde, hvor hun gav ham et blowjob i sin bil i perioden fra 1. februar indtil den 8. marts i år, skriver New York Post.

Læs også

McDonalds tager vild beslutning: Erstatter sugerør i alle restauranter

Ifølge retsdokumenter skulle den 27-årige lærerinde være begyndt at flirte med eleven under en fællesschat, og derefter begyndte Brittany Zamora angiveligt at sende nøgenbilleder og billeder af sig selv i pikant lingeri til den 13-årige elev.

I sidste uge blev lærerinden dog anholdt, da drengens forældre opdagede den seksuelle udveksling af nøgenbilleder mellem parterne. Forældrene fik nemlig selv syn for sagen, da de installerede en app for at holde øje med drengens beskeder, der som en anden sladrehank gav forældrene adgang til at overvåge deres søns telefon.

Brittany Zamora skulle for første gang i retten i fredags, hvor hun blev sigtet for otte tilfælde af seksuel omgang med en mindreårig, to tilfælde af seksuelle overgreb og en sigtelse for at dele stødende og seksuelt materiale.

En anden elev har bakket op om anklageren, og hævder at eleven også havde modtaget nøgenbilleder af lærerinden på sin telefon. Desuden fremgår det, at lærerinden havde taget kontakt til drengens forældre for at lægge låg på sagen, og havde tilbudt at mødes med forældrene for at finde en løsning og ordne sagen udenom domstolene.

Læs også

Eksperter advarer: Du må ikke få en tatovering, hvis du har denne skjulte lidelse

Et tilbud som elevens far havde afvist ved at smide røret på.

Brittany Zamora startede som lærer på Las Brisas Academy i byen Goodyear i den amerikanske stat Arizona for under et år siden, og nu vil skolen undersøge mulighederne for at fratage lærerinden sin autorisation til at undervise i staten. Desuden har skolen tilbudt krisepsykologi til alle elever som følge af skandalen.

- Vores elevers sikkerhed har første prioritet. Hændelsen er blevet anmeldt til det lokale politi, og som følge af anmeldelsen er læreren nu blevet anholdt og vil ikke vende tilbage, skriver skolens rektor Richard Rundhaug i en udtalelse på skolens hjemmeside.

Brittany Zamora er foreløbigt i arrest, og skal for retten næste torsdag.

Dansk ‘pornofilm’ er set af tusinder: ‘Hvad fanden i helvede tror du, at du har gang i?'

 

Dagens Gossip