28-årig influencer afslører 'svimlende beløb', hun tjener hver måned på pikante billeder

Skrevet af Nicolai Busekist

12 uger siden

|

02/03/2024
Foto: Instagram
Foto: Instagram
En 28-årig influencer har afsløret, at hun tjener rigtig mange penge på at sælge pikante billeder på nettet.

Dagens topnyheder

Hun er 28 år, influencer og mangemillionær i kroner. Corinna Kopf har formået at tjene rigtig mange penge på at sælge pikante billeder og videoer på nettet.

Den amerikanske influencer blev i sin tid kendt for sine optrædener i YouTube-stjernen David Dobriks videoer. Denne stjernestatus har hun udnyttet til at skabe et navn for sig selv, som efterfølgende har skabt fundamentet for salg af voksenindhold.

Hun startede med at sælge denne type indhold i 2021, hvor hun lavede et opslag på det sociale medie X. Her skrev hun, at hvis hendes opslag fik 500.000 likes, så ville hun oprette sig på en platform og sælge voksenindhold.

Det tog ikke lang tid, inden hendes opslag havde fået en halv million likes. Få dage senere begyndte hun at sælge billeder og videoer, hvilket har været en indbringende forretning for hende.

Foto: Instagram

Selv på nogle af de 'dårligste måneder' kan hun glæde sig over at have en solid indkomst. I disse måneder lyder indtjeningen på omkring 680.000 dollars, hvilket svarer til over 4,6 millioner kroner.

Dobrik har tidligere delt en video på TikTok, der giver et indblik i Kopfs store indtjening. Her kan man se, at hun også har måneder, hvor hun tjener markant mere end førnævnte måneder.

Blandt andet har hun fremlagt bevis for, at hun har haft måneder med en indtjening på omkring 2,3 millioner dollars. Det svarer til 15,8 millioner kroner.

Foto: Instagram

"Dette her giver mig lyst til at kaste op. Det her er helt sindssygt! Det her er månedligt. Månedligt," siger Dobrik i videoen.

I april sidste år valgte Kopf at købe en Ferrari til Dobrik, fordi han har spillet en stor rolle i hendes karriere. Uden hans videoer, ville hun ikke have opnået den stjernestatus, hun har i dag, og det ønskede hun at takke ham for.

Kopf er bestemt ikke ene om at tjene rigtig mange penge på at sælge pikant indhold. Det er der også flere store stjerner, der har kastet sig over. Dette omfatter blandt andet Cardi B, Iggy Azalea, Mia Khalifa og flere andre.

Foto: TikTok

Men når man er så kendt, som Kopf er, så havner man også på en radar, man ikke vil være på. Netop dette fandt hun ud af i sidste måned, hvor hendes villa i Los Angeles blev udsat for indbrud, mens hun var ude at rejse.

Den populære influencer fik en notifikation på sin telefon fra sit alarmsystem, mens hun var i Australien. Derfor kunne hun med det samme informere politiet om indbruddet. Men da de ankom, var tyvene allerede væk.