3-årig dreng faldt af sin cykel og fik hudafskrabninger: Begge ben måtte amputeres

Foto: Privat

3-årige Beauden Baumkirchner fik en hudafskrabning, da han faldt af cyklen. De efterfølgende komplikationer var voldsomme.

3-årige Beauden Baumkirchner blev for nylig udskrevet fra intensivafdelingen i San Diego.

Drengen fik et små skrammer på knæet, da han faldt af sin cykel, og komplikationerne var så alvorligt, at den 3-årige kæmpede for sit liv i to måneder.

Læs også

Nyt tiltag: Norsk politi skal udstyres med såkaldte 'smitteposer'

Til sidst måtte de amputere begge hans ben og to fingre. Norsk TV2 skriver, at sagen har fået enorm opmærksomhed i USA.

Beaudens mor Julianna Baumkirchner siger, at hun og hendes mand Brian Baumkirchner næsten har mistet overblikket over, hvor mange gange den tre-årige er blevet opereret, efter at han faldt af sin cykel og udviklede toksisk shock-syndrom (TSS), en sjælden, men alvorlig tilstand.

TSS er forårsaget af toksiner fra streptokok- eller stafylokokbakterier. Tilstanden kan, som den var for Beauden, være livstruende.

På de to måneder, at Beauden var indlagt, måtte han igennem hele 18 operationer. 

Kort efter styrtet, fik han feber og åndedrætsbesvær. På grund af infektionen, var blodtilførslen til arme og ben stoppet, for at give nok blod til hjernen. Til sidst måtte de amputere begge Beaudens ben og to fingre.

Der blev startet en indsamling på GoFundMe, hvor der blev indsamlet over 1,4 millioner kroner, for at dække de store hospitalsudgifter.

“Det er helt utroligt, at når man er sådan et mørkt sted, får man så meget lys fra folk. Det betyder meget,” siger Beaudens mor, Julianna Baumkirchner ifølge norsk TV2.

Drengen har det under omstændighederne godt, men må undvære begge sine ben og to fingre resten af sit liv.

Læs også

Sådan så virkeligheden ud i 2020: Ligner en dommedagsfilm

 

 

Dagens Gossip