3-årig vælter piges kaffe, og far nægter at betale for en ny

Foto: Shutterstock.com

En far nægtede at betale for den kop kaffe, som hans 4-årige datter væltede.

Hvis ens 3-årige barn vælter en anden persons kop kaffe, bør man så erstattet det? Det er det helt store spørgsmål i øjeblikket på internetforummet Reddit, hvor en bruger har stillet et spørgsmål i kategorien AITA, som står for ’Am i The Asshole’ (Er jeg et røvhul?)

Læs også

Troede hun havde gjort et godt køb: Så opdager hun, hvad sofaen har været brugt til

Her stiller folk et spørgsmål, hvor de ønsker at få andres syn på, om de er et ”røvhul” for det, som de har gjort i en given situation. For nyligt kunne vise om, hvordan en mand havde bedt en overvægtig passager om 1.000 kroner, hvis han ønskede at fortsætte på turen, og i dag kan vi læse om, hvordan en far ikke ønskede at erstatte en kop kaffe, som hans 3-årige barn væltede.

Han indleder historien således:

”Jeg stod ved bagagebåndet i lufthavnen med min 3-årige søn. Vi er på vej videre, da en pige råber ”Undskyld!” efter mig. Jeg vender mig om, og kan se, at hun peger på hendes Starbucks-drink, der er blevet spildt på gulvet, og hun siger ’Din søn gjorde det der.”

”Jeg spørger så min søn, om han spildte det, og han sagde, at han ramte den. Pigen siger så, at den kostede $5 (33 kroner) og kiggede samtidig med en forventning om, at jeg skulle betale,” fortæller han.

Konen blev sur på ham

Da han senere kom hjem og fortalte sin kone om episoden, blev hun sur på ham og sagde til ham, at han var et ”røvhul”. Derfor oprettede han tråden på Reddit, hvor han spørger om de andre brugere på forummet er enige med konen, eller om de havde gjort det samme som ham.

Han uddyber historien og fortæller, at kvinden var utrolig ubehøvlet, og det var derfor, at han ikke ønskede at betale for en ny.

”Jeg var sur over, hvor ubehøvlet hun var, og måden hun bare kiggede på mig, og forventede, at jeg ville betale for hendes mokka-frappa-hvad end det var, uden at spørge. Så jeg rystede bare på hovedet og gik min vej,” skriver han.

På forummet er langt størstedelen enige i, at det er trådstarteren, der er et røvhul.

”Du er ”røvhullet”. Man erstatter ting som ens børn ødelægger, også selvom man ikke kan lide personen. Du behøver ikke at kunne lide dem, for at gøre det rette,” fortæller en bruger, mens en anden sætter spørgsmål til, hvilken opdragelsen barnet vil tage med videre.

”Virkelig? Hvilken lektie er det, dit barn lærer af dette? Hvis du ødelægger noget der tilhører en anden person, og de bliver sure, så behøver man ikke erstatte det, fordi de tillader sig at blive sure? Som det mindste skulle du eller dit barn sige undskyld,”

Hvad mener du? Burde manden have erstattet hendes kaffe, eller var han i sin gode ret? Du kan læse de mange tusinde reaktioner fra brugere lige her.

Læs også

Brugte en vatpind til at rense ører - Det kostede ham næsten livet

 

 

Dagens Gossip