30-årig mand voldtager og dræber fire måneder gammel baby

En lille pige er blevet voldtaget og dræbt i Indien. Foto: Shutterstock

En bryllupsfest i Indien endte på tragisk vis for et ægtepar og deres fire måneder gamle datter. Da parrets 30-årige nevø spurgte om han måtte passe deres lille datter, anede de ingen uråd.

Hensigten med at passe på den lille pige var desværre ikke så nobel, som først antaget. To timer efter nevøen havde taget pigen med ud og lege, blev hele forsamlingen nervøse. Ægteparret og de fleste bryllupsgæster gik derfor i gang med at eftersøge nær og fjern i håbet om at finde den lille pige og den ældre nevø.

Nevøens virkelige hensigt med at tage datteren kom som et chok for dem, da de fandt datteren bevidstløs tæt på bryllupsfesten.

Hurtigt blev den lille piges forældre tilkaldt, så de kunne identificere pigen, hvorefter pigen blev sendt på hospitalet. Hendes liv stod ikke til at redde. 

I tumulten forsvandt nevøen fra festen, men han blev fanget den efterfølgende aften. 

Far anklagede nevøen for voldtægt og mord

Efter datterens død, gik faderen til politiet of anklagede nevøen for både voldtægt og drab. Politiet har overfor lokale medier erkendt at anklagen er kommet ind, men hvorvidt nevøen også sigtes for voldtægt er endnu ikke sikkert. Den lille pige skal først obduceres før der tages stilling til, hvorvidt den 30-årige mand skal anklages for voldtægt. 

Indien har længe været kritiseret for at tage let på voldtægter af helt unge piger, selvom der de seneste år er kommet strengere lovgivning på området. Indien er et af de lande, hvor der er flest voldtægter per indbygger. 

Læs også

Kendt 20-årig tiltalt for voldtægt af sovende kvinde

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip