31-årige Erica blev dybt forelsket i sin stedfar: Nu er de gift

Foto: Privat

Det var med et ægteskab, som var ved at krakelere, at 31-årige Erica havde brug for hjælp og støtte.

Hun havde dog ikke regnet med, at det var hendes 60-årige stedfar, Jeff, der ville stå klar til at hjælpe og støtte hende i den svære tid, hun oplevede, mens hendes ægteskab faldt til jorden. 

Det endte dog alligevel med at være en realitet, og som tiden gik, endte hun med at udvikle følelser for sin stedfar. Men hun fandt såmænd også ud af, at Jeff havde det på samme måde. 

De fortæller til Mirror, at de - selv med en malstrøm af fordomme og kommentarer om aldersforskel - er meget lykkelige sammen, hvorfor de også er blevet gift og har fået en datter.

Læs også

Elvira Pitzner indrømmer: Snød eksen med billeder

 "Jeg er ligeglad med aldersforskellen, jeg er forelsket i min stedfar," fortæller Erica ifølge Mirror. 

Erica havde mange tanker i hovedet, og hun var under et enormt pres i sit første ægteskab. Erica havde brug for at lufte sine tanker og frustrationer, hvilke blev startskuddet til det tætte bånd med sin stedfar. 

Erica og Jeff blev begge skilt, hvorefter det stod klart for Erica, at hun altså var forelsket i sin stedfar. Hun valgte dog at fortrænge sine følelser, selvom det var meget svært.

Det var først, da Jeff fortalte, at han havde følelser for hende, at hun ikke længere havde brug for at holde sig tilbage. 

"Det lyder skandaløst, men vi følte en kærlighed, som vi ikke kunne fortrænge. Trods alt er vores forhold perfekt. Jeff har en ung sjæl, og jeg har en gammel sjæl," siger Erica.

I begyndelsen af 2018 kunne de bekræfte, at de var flyttet sammen, men de kunne i samme ombæring fortælle om en anden stor begivenhed.

"Vi fandt vores drømmehus, som vi nu har sat i stand de seneste fem år – og så endte jeg med at blive gravid med Brexlee," fortæller Erica.

Erica fortæller, at Jeff - kort efter - gik på knæ. Det kommer dog ligeså fra Erica, at det ikke var superromantisk. 

"Vi sad ude i bilen en dag, og han spurgte ”Vil du gifte dig med mig?”, og jeg var bare sådan ”Øhh, ja”. Det var ikke sådan et romantisk frieri, men det var lige, hvad vi begge ønskede," kom det fra Erica.

Læs også

Spar penge: Fire pengeslugere i din bolig

 

Dagens Gossip