35-årig mor rasende efter hendes søn blev bortvist fra skolen: “Han er 7 år gammel og kan ikke engang skrive sit eget navn”

Foto: Shutterstock

Kellie Lees er rasende efter at hendes 7-årige søn, stadig er uden en plads i en skole, det har efterladt sønnen uden undervisning.

En mor til fire kommer med sit opråb til kommunen, for ikke at have fundet en skole til hendes søn på tredje uge, efter at han blev bortvist fra sin tidligere skole.

Moren er bekymret og chokeret efter hendes søn har gået en længere periode, uden ordentlig undervisning - selvom alle andre børn er begyndt i skole igen, efter sommerferien.

Læs også

Bredt flertal enige om "vinterhjælp" til danskerne

3 uger før sommerferien, blev Nicholas Bailey bortvist fra Co-op Academy Clarice Cliff, i Fenton, England, for adfærdsmæssige problemer, ifølge Mirror.

Moren kritiserer nu Stoke-on-Trent’s byråd for at efterlade Nicholas uden skole i en længere periode. Hun påstår at hendes søn er blevet efterladt uden rigtig undervisning i et år. Efter han blev reduceret til halve dage i skolen, så en time om dagen - før han blev bortvist.

Kellie fortæller, at manglende undervisning har gjort at Nicholas ikke engang kan skrive sit eget fulde navn.

Kellie har været nødsaget til at sige sit job op, for at passe sin søn.

Dette kommer efter, at Kellie har prøvet i flere år, at få sin søn testet for ADHD. Men først nu kommer han til at blive testet.

"Han var dengang i skole en time om dagen, og derefter blev han permanent udelukket fra skolen. Han har ikke lært noget i skolen det seneste år, han kan ikke engang skrive sit fulde navn ordentligt eller læse ordentligt,” Fortæller Kellie.

Byrådet i Stoke-on-Trent prøver nu, at få plads til Nicholas på Kaleidoscope, i Wolstanton, der er en skole for børn med specielle nødvendigheder.

Men indtil videre, har Nicholas stadig ikke nogen skole.

Læs også

PETA vil have kvinderne til at redde verden: Lagengymnastikken skal tilbageholdes fra disse mænd

 

Dagens Gossip