37-årig kvinde klager over smerter i underlivet: Læge tilkalder straks politiet, da han gør vildt fund

Foto: Shutterstock.com

En læge gjorde et bemærkelsesværdigt fund i underlivet af en kvinde, der forinden havde fortalt, at hun var gravid og frygtede for sin baby.

En 37-årig kvinde stoppet af myndighederne i Mexico, hvorefter kvinden klagede over smerter i underlivet. Det førte til, at man indlagde kvinden på Ruben Lenero Hospital i Mexico City. Det skriver Metro.

Læs også

Nu taler Nikolaj Stokholm ud om kæmpe brandert ved Zulu Awards

Her blev kvinden, der blot går under navnet Gloria, undersøgt grundigt, da hun til lægerne forklarede, at hun var gravid og ikke kunne mærke sit barn bevæge sig.

Da lægerne ikke var i stand til at finde barnets hjerterymte, valgte de straks at flytte hende til en akutafdeling på et kvindehospital.

Gjorde chokerende fund 

Privatfoto

Her påbegyndte en læge en operation for at redde barnet, men i stedet for en baby fandt lægen til sin forbløffelse et kilo cannabis i kvindens skede og mave. Cannabis så friskt, at det stadig havde små jordklumper hængende.

Det ulovlige stof var pakket ind i tape, som der dog var gået hul på, hvilket havde forårsaget smerterne i kvindens underliv.

Privatfoto

Efter det opsigtsvækkende fund skyndte lægen Lourdes Yanez sig at fjerne de ulovlige stoffer fra kvindes krop, hvorefter han kontaktede politiet.

Efter opvågning blev kvinden anholdt og sigtet for narkosmugling, hvorefter hun blev stillet for retten. Her overraskede dommeren dog ved at forbarme sig over kvinden, der viste sig at arbejde som narkokurer.

Dommeren valgte nemlig at løslade kvinden, mens sagen vil blive efterforsket.

Kvinden, der bor i den mexicanske by Ixtapaluca, er tidligere blevet dømt for sammen forbydelse i både 2010 og 2015. Under høringen i retten nægtede kvinden at svare på, hvor de ulovlige stoffer stammede fra.

Læs også

Så ulækkert er dit genbrugte mundbind