37-årig mor påstår, at hun shoppede for 25.000 kroner i søvne

En 37-årig mor har brugt for intet mindre end 25.000 kroner på shopping i løbet af natten. Det er mærkelige ting, som hun har købt, og det mest bizarre er, at hun har været i søvne, mens hun gjorde det.

Der er nogle mennesker der snakker i søvne, og nogle mennesker der går i søvne. Der er åbenbart også nogle mennesker, der shopper mens de sover, det påstår den 37-årige mor, Kelly Knipes fra Essex i England hvert fald.

Hun er efterhånden bange for at lægge sig til at sove, for hun ved aldrig, hvad hun kan finde på at købe, når først hun er faldet i søvn. Hun fortæller ifølge det britiske medie Daily Mail, at hun af og til vågner op, og så kan hun se, at hun har fået emails med ordrebekræftelser på ting, som hun har købt i løbet af natten uden hendes viden.

Læs også

Muslimsk mor kræver Aldi-sovs testet: Det smager af bacon

Det bliver dog ikke kun ved ordrebekræftelserne, for en dag ringede det pludselig på døren, og så modtog hun en indendørs basketballkurv med pæl, net og hvad der ellers følger med, som hun havde købt for knap 1.000 kroner med 24 timers levering.

“Jeg købte en fuldstørrelse basketballkurv fra Ebay, og da den pludselig dukkede op næste dage, valgte jeg at afvise den ved døren,” fortæller hun ifølge Daily Mail.

Basketballkurven er dog ikke det eneste underlige, som den 37-årige mor til tre har købt. Hun har også købt for 500 kroner kagedåser, malerbøtter, salt- og pepperbøtter, to køleskabe, et bord og bøger omkring at være skolelærer, selvom hun slet ikke engang er lærer.

Hun har ikke kunne refundere tingene, og derfor står hun nu med et forbrug på cirka 25.800 kroner for ting, som hun har bestilt i søvne.

Tog overdosis af medicin

Den 37-årige mor har gået i søvne, siden hun var et lille barn, men det blev værre efte fødslen af sit første barn i 2006. Hun lider af en en lidelse kaldet parasomni, og lægerne mener, at det er sat i gang af hendes søvnapnø. Derfor sover hun med en stor iltmaske om natten.

Det er til at sætte sig ind i, at folk kan gå rundt i søvne, men det er anderledes svært at forstå, hvordan man aktivt kan foretage køb på nettet, mens man ikke er ved bevidsthed.

Moren gjorde det bestemt heller ikke svære for sig selv, da hendes kreditkort informationer bliver husket af hendes telefon, og dermed skal hun ikke finde sit kort og indtaste informationerne, når hun foretager et køb om natten.

Psykisk har det heller ikke været sjovt for moren, for hun er i øjeblikket ikke i arbejde, og hun bruger penge om natten, som hun slet ikke har råd til at bruge.

“Jeg bliver virkelig sur på mig selv. Jeg var nødt til at stoppe mit arbejde på grund af mine børn, og det er ikke fordi, vi har mange penge. Vi skal stadig have mad på bordet, og jeg brugte penge, som vi ikke havde. Så jeg var nødt til at låne penge,” lyder det fra Kelly Knipes.

Foruden de mange køb hun har foretaget i søvne, så oplever moren også andre problemer. Hun lider af diabetes, og i søvne tog hun engang en overdosis af sin medicin. Hun har også forladt hjemmet flere gange, og derfor låser hendes mand altid alle døre ved sengetid og gemmer nøglerne væk, så hun ikke kan slippe ud.

Efter at Kelly Knipes er begyndt at bruge en iltmaske i løbet af natten, har hun oplevet hvordan hendes symptomer er blevet mindre, og hun har ikke købt noget online siden.

Læs også

Unge danskere har en rigtig “klam” vane - Gør du det også?

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip