39-årig far tjekker datters jomfruhinde hvert år

Foto: Shutterstock.com

Den 39-årige rapper T.I er bestemt ikke interesseret i, at hans datter skal begynde at dyrke sex. Han tjekker derfor en gang årligt, om hendes jomfruhinde fortsat er intakt.

Rigtig mange forældre gruer for det tidspunkt, hvor deres små børn er blevet til teenagere, der pludselig begynder at interessere sig for sex.

Det er dog et tidspunkt, der helt sikkert kommer, og mens nogle forældre er ret afslappede omkring det, så er der også de forældre, der bestemt ikke er det.

Sådan en forælder må man i den grad sige, at den 39-årige rapper T.I går ind under. Rapperen der i rigtig mange af hans sanger rapper om sex, er ikke det mindste interesseret i, at hans 18-årige skal have sex endnu.

Rapperen deltog i podcasten Ladies Like Us, hvor han talte med de kvindelige værter, Nazanin Mandi og Nadia Moham. De havde dog svært ved at tro på, hvad de hørte, da den 39-årige rapper fortalte, at han hvert år tjekker op på, om datteren fortsat har sin jomfruhinde.

Læs også

Ni klamme ting alle kvinder gør (men lader som om vi ikke gør)

“Jeg kan sige, at pr. hendes 18 års fødselsdag, er hendes jomfruhinde stadig intakt,” fortæller han til værterne i podcasten.

Inden folk begynder at blive alt for forfærdede, så er det ikke rapperen selv, der går ned og foretager tjekket. Det gør en professionel gynækolog, hvor farmand T.I dog er tilstede.

Han fortæller i interviewet, at han efter din datters 16 års fødselsdag, skrev en seddel på køleskabet, hvor der stod ‘Gynækolog i morgen klokken 9:30.

Datteren indvilligede i at tage mad, og hun havde heller ikke nogen problemer i at give accept til, at gynækologen måtte fortælle farmand omkring hvad han så.

Foto: Imago/Ritzau Scanpix

Det kræver nemlig en tilladelse fra datteren, og den havde hun ingen problemer med at give. Måske fordi jomfruhinden fortsat var intakt, som rapperen fortalte i starten af interviewet.

"Giv mig nu bare resultatet"

Den 39-årige rapper fortæller også, at doktoren fortalte, at en jomfruhinde kan gå i stykke af meget andet end sex. Blandt andet ridning, cykling, sport og andre ting. Det fik dog ikke faren til at stoppe med sin nysgerrighed.

“Hør doktor. Hun rider ikke, hun kører ikke på cykel, og hun dyrker ikke sport. Bare tjek jomfruhinden og giv mig resultaterne,” fortæller rapperen.

Værterne i podcasten har svært ved ikke at grine af rapperens historier, men de fortæller ham også, at hans datter mål føle sig sat i fængsel. Til det forsvarer rapperen og siger, at han føler sig sikker på, at mange unge ville sætte pris på det senere i livet.

“Jeg tror, at de unge, når de ser  i bakspejlet, takker deres forældre for ikke at tillade dem, at lave for meget skade på sig selv, som de ellers kunne have gjort,” lyder det fra T.I.

I podcasten stiller værterne også spørgsmål til rapperens 15-årige søn, som allerede har været seksuelt aktiv. Til det fortæller rapperen, at han ikke ønsker, at nogle af hans børn har sex, men at han ser stor forskel på drenge og piger hvad angår sex.

“Dog har jeg en anden følelse med drenge end piger. Og det er bare min gudsærlige mening. Jeg tror ikke, at der er nogle fædre der ude, der ville sige noget andet,” lyder det slutteligt.

Hvad mener du om, at den 39-årige rapper har et kontrollerende behov for at få tjekket sin datters jomfruhinde?

Læs også

Når du har læst dette, smider du aldrig dine avokadosten ud igen

 

 

Dagens Gossip