4-årig pige bidt ihjel af hund, som familien lige havde fået

Ninna Andreasen

402 uger siden

|

26/10/2016
Kun få øjeblikke efter den gamle ejer havde sat hunden af hos dens ny familie, bed den en lille pige ihjel. Den fireårige ville give hunden en godbid.

Dagens topnyheder

En pige på kun fire år blev bidt ihjel af familiens nye hun kort tid efter, den gamle ejer havde sat hunden af i dens ny hjem.

Aiyana McNeal blev angrebet af hunden, som er en Doberman, da hun forsøgte at give den en godbid i hjemmet i Sturgis, Michigan, søndag eftermiddag, skriver Daily Mail

(Artiklen fortsætter under billedet)

Hunden bed sig fast i halsen på den lille pige. Moderen forsøgte at rive hunden af sin datter, men den bed for hårdt. Også hun blev bidt af dyret. Kiyana McNeal blev hastet til hospitalet. Desværre kunne hendes liv ikke reddes.

Den sønderknuste far siger, at pigen drømte om at blive dyrlæge, når hun blev stor.

(Artiklen fortsætter under billedet)

- Vi jokede lige på Facebook om, hvordan hun ville ende med at blive dyrlæge, fordi hun bare elskede dyr. Det er så ironisk, at det hun elskede, nu har dræbt hende, siger den fireåriges stedmor, Lori May.

Der er oprettet en indsamling på YouCaring til at dække udgifterne til pigens begravelse.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Efter angrebet blev hunden taget med på et dyreinternat, hvor den nu er i karantæne. Ifølge naboer insisterer den tidligere ejer på, at den aldrig har gjort et barn fortræd før.