4-årig pige ringede til alarmcentralen: 'Min mor sidder bare på sofaen og laver ingenting’

18/11/2016 10:00

Marie Milling

Udland
- Hun sidder bare på sofaen og laver ingenting, fortalte 4-årige Suzie McCash til alarmcentralen, da hun ikke kunne få liv i sin mor. Nu bliver den lille pige hyldet for sit store mod.

Mest læste i dag

En utrolig historie om en lille piges indsats vækker i disse dage opmærksomhed i England.

Selvom hun kun er fire år gammel handlede Suzie McCash helt rigtigt, da hun en dag ikke kunne få kontakt til sin mor, skriver BBC.

Hvad Suzie McCash ikke vidste var, at mor Rowena McCash havde fået et allergisk anfald. Heldigvis fornemmede den lille pige, at noget var helt galt. 

Pigen gik derfor hen til telefonen og ringede til alarmcentralen. Hun fortalte, at ‘mor har lukkede øjne’, og at hun ikke var til at få kontakt med.

Moderen var ikke i stand til at trække vejret, og myndighederne er overbevist om, at Suzie McCash reddede hendes liv den dag.

På den lydoptagelse, som siden er blevet offentliggjort, kan man høre, at moderen kommer til telefonen et kort øjeblik.

De eneste ord, hun får fremstammet, er et ‘ja’ som svar på personens spørgsmål, om det er 'mor', han taler med. Derefter siger hun med ru stemme ‘allergi’.

Senere i opkaldet kan man høre, hvordan Suzie McCash tvivler på, om hun kan åbne døren, da hun bliver bedt om det.

Men ligesom med alle de andre svære opgaver, lykkes det også for hende. 

- Jeg kan høre en ambulance, siger hun i telefonen.

Moderen er efterfølgende kommet sig helt ovenpå den ubehagelige oplevelse, og hun kalder sin lille datter for ‘modig og helt utrolig’.

Hør det gribende opkald herunder.