4-årig pige tisser i sofaen - Bedstemor giver hende forfærdelig straf

Privatfoto

En 4-årig pige tissede i sin bedstemors sofa, og det førte desværre til en forfærdelig afstrafning, som bedstemoren nu har fået en fængselsstraf på 12 år for.

En lille pige blev efterladt med forfærdelige forbrændinger, efter at hendes onde bedstemor skoldede hende i et varmt brusebad, som straf for, at pigen tissede i sofaen.

Læs også

Far til fire opgav madlavning: Så stoppede hans børn med at være kræsne

50-årige Gretta Feil er blevet idømt 12 års fængsel efter at have vanæret sit blot fire årige gammel barnebarn i Indiana, USA.

Privatfoto

Bekymrede naboer hørte skrig

Gretta blev anholdt efter, at de sociale myndighederne havde opdaget, at den 4-årige pige havde tredjegradsforbrændinger, som krævede operationer i ansigt, hovedbund og på kønsorganer.

Det 4-årige barn boede hos sin bedstemor i april, da det forfærdelige misbrug fandt sted. 

Ifølge anklageren fra Boone County, blev politiet tilkaldt til Gretta Feils hjem, da bekymrede naboer skulle have hørt høje skrig. Betjentene fik den 4-årige pige ud af lejligheden, og kørte hende omgående til Riley Børnehospital.

Da lægerne undersøgte den lille pige, kunne de konstatere, at hun havde blå mærker på mave, balder, arme, lån og sit skinneben. Derudover havde pigen også blødninger under huden, som var forårsaget af hårde slag, og tests fra laboratoriet viste også, at der var skader på pigens indre organer.

Journaler viser ifølge The Sun, at pigen havde svært ved at gå på grund af bedstemorens behandling.

Privatfoto

Tissede i sofaen og blev brændt

Politiets efterforskning har ledt til, at den 50-årige bedstemor var så utilfreds med, at hendes barnebarn havde tisset i sofaen, at hun hev hende ud under bruseren, hvor hun tændte for det varme vand.

Her skulle den 4-årige pige have været under 55 grader varmt vand i 15 sekunder, hvorefter temperaturen skulle have nået 58 grader.

En sygeplejerske udtaler i retsjournalen, at den 4-årige pige skal forvente at have varige fysiske men fra misbruget. Sygeplejersken udtalte endvidere, at den 4-årige pige med al sandsynlighed havde endt med at miste livet, hvis hun var fortsat med at bo hos bedstemoren.

Læs også

Familie og venner skulle begrave Shay, pludselig bankede det inde fra kisten

 

 

Dagens Gossip