400 betjente rykkede ud til technofest: Politiaktionen endte med mistet hånd og sårede betjente

Foto: Shutterstock.com

Der var samlet hele 1500 festglade technoentusiaster, som ikke var meget for idéen om at stoppe festen, hvorfor det endte med at voldeligt sammenstød.

I det vestlige Frankrig endte en techofest med at løbe løbsk, hvilket medførte, at man måtte mobilisere talrige betjente til at gribe ind i byen Redon, hvor der var samlet mere end 1500 mennesker. 

Gæsterne havde alle overtrådt udgangsforbudet, som i Frankrig træder i kraft hver aften klokken 23.00.

Det skriver euronews.com.

Læs også

Tragisk drukneulykke: Far ville redde sine to børn

Politiet måtte sende 400 betjente afsted til technofesten for at kunne håndtere de mange mennesker, som var til stede ved festen. 

De festglade technoentusiaster var dog ikke meget for stoppe festen, hvilket medførte, at aktionen udviklede sig til et voldeligt sammenstød. 

Gæsterne skulle blandt andet have brugt petanquekugler og molotovcocktails som kasteskyts. Her måtte betjentene svare igen med tåregas. 

"Der var krig over det hele," siger 22-årige Flo, som var med til festen. 

Det voldelige sammenstød resulterede i skader til 11 politibetjente, hvoraf to af dem måtte sendes på hospitalet. Dette betød, at man måtte anholde fem personer, som nu vil blive sigtet for at have udøvet vold mod embedsmænd. 

Det gik dog værre for sig for især én technoentusiast, som mistede en hånd. Her bliver der meldt ud, at man har i sinde at igangsætte en undersøgelse, der har til grunde at finde ud af, hvordan han mistede sin hånd. 

Det store arrangement, som de fik stablet på benene, blev arrangeret som en mindehøjtidelighed for Steve aia Caniço, en 24-årig mand, som afgik ved døden for to år siden under en musikfestival i Nantes, hvor man ligeså oplevede et voldeligt sammenstød mellem festivalgæster og politiet. 

Det skulle have været disse uroligheder, der medførte, at han faldt i Loire-floden. 

Læs også

Mark fik hjertestop: Nu advarer han danske børn mod dumhed

 

Dagens Gossip