47-årig iværksætter og milliardær død

29/03/2023 09:39

Henrik R

Udland
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Den 47-årige milliardær gik bort efter flere års kamp mod sygdommen.

Mest læste i dag

I en alder af blot 47 år er Melbournes rigmand og ejendomsudvikler Jonathan Hallinan gået bort, efter at han på tragisk vis tabte kampen til kræft.

Grundlæggeren og administrerende direktør for konstruktionsgruppen BPM Corp døde torsdag efter at have kæmpet med kræften i to år. Det resulterede blandt andet i, at han gennemgik en knoglemarvstransplantation.

Han døde fredeligt på Royal Melbourne Hospital efter at have brugt to dage på at sige farvel til sin familie.

Iværksætteren, der havde en anslået nettoformue på 866 millioner australske dollars (3.9 milliarder kroner) ifølge The Australians 2019 Richest 250-liste, efterlader sin kone gennem fire måneder, Mikka Hallinan, og sine tre børn.

I et opslag på Instagram sagde Mikka Hallinan, at hendes mands helbred forværredes tre dage før hans død, efter han udviklede en infektion. Det beretter mediet Herald Sun om.

Hallinan sagde, at forretningsmanden forlod verden i "ægte Jonnie-stil" og fortalte, at han døde midt i et tordenvejr, der kom "ud af ingenting" og efterlod "en klar himmel bagved".

Foto: Instagram

"Han havde to smukke dage, hvor han fik sagt farvel til sin nære familie, børnene og mig efter to års kræftkamp, før han forlod os til fordel for himlen."

Hun afsluttede sin hyldest til sin mand ved at sige, at det var en "absolut ære" at være hans kone, og selvom hun havde ondt, søgte hun trøst i at vide, at hun hjalp ham med at finde frihed.

I en Instagram story i søndags, fortalte hun, at hun ville fortsætte med at dele parrets minder med sine venner og følgere på sociale medier.

"Vi delte så meget af vores rejse med så mange af jer, herunder dem, der kæmper for at acceptere tabet af Jonnie, mennesker i kræftsamfundet og dem, der kæmper deres egen kamp," sagde hun.

"Så jeg vil fortsætte med at dele de ting, jeg gør for at hjælpe mig igennem disse svære tider, og måske kan de hjælpe nogle af jer også."