5-årig bliver bidt af naboens Labrador - dette sætter gang i familiens Pitbull, der gør det utænkelige

19/05/2023 12:45

Henrik R

Udland
Foto: Privat
Foto: Privat
Da den lille pige blev angrebet af naboens labrador, fik hun hjælp af sin firebenede 'bror'.

Mest læste i dag

Der findes ingen dårlige hunde, måske kun dårlige ejere, som ikke formår at lære deres firebenede kæledyr korrekt opførsel. Når en hund bliver mishandlet, er det ikke usædvanligt, at den bliver aggressiv, men det er igen, ikke hundens fejl.

Blandt alle hunderacer, er Pitbulls dem, der anses for at være mest voldelige. Deres dårlige rygte er dog oftest et resultat af menneskers behandling af dem.

De har været brugt til hundekampe i så lang tid, at de nu er symbol på aggression. Men Pitbullen fra denne historie beviser, at denne almindelige opfattelse er helt forkert, ved at træde til for en lille pige og redde hendes liv.

5-årige Remayah Hernandez og hendes søster cyklede rundt i nabolaget, da Remayah bemærkede naboens hund, en Labrador-blanding ved navn Tank.

Denne lille pige er en stor dyreelsker, så hun besluttede at komme tættere på, så hun kunne kæle med dyret. Men det endte ikke godt, da Tank gik til angreb på hende og bed hende i ansigtet.

Remayah var i smerte og helt dækket af blod og begyndte at skrige så højt hun kunne.

Heldigvis hørte hendes mor hende og skyndte sig for at redde hende, men familiens hund, en Pitbull ved navn Trigger, var hurtigere.

Han var altid blevet lært, hvordan man opfører sig godt, men når det kom til hans søde 'søster', glemte han alt om det og skyndte sig at vise Labradoren, at man ikke skulle lægge sig ud med hans familie. Trigger hoppede over hegnet og befriede Remayah fra Labradorens kæber.

Foto: Facebook

Den søde pige blev efterladt skræmt og forvirret, men hun var taknemmelig for, at hendes helt af et kæledyr reddede hendes liv.

Hun blev kørt til hospitalet, hvor hun blev opereret for sine skader.

Tank blev taget af politiet og blev til sidst aflivet på grund af den aggressive adfærd han udviste. Familien havde planlagt at tage søde Remayah til Disney World, men da de havde brugt alle deres penge på hendes operation og nødvendige plastikkirurgi, havde de ikke råd til turen.

Da denne historie spredte sig på nettet, fik det folk til at starte en indsamling, og på kort tid havde de indsamlet $1.000, så familien kunne komme til Disney World. 

På tidspunktet for hændelsen var labradorens ejer ikke hjemme, og han er ikke sikker på, hvordan hans hund formåede at komme ud af huset. Han tror, der er mere til historien, fordi som han siger, har hans hund aldrig vist nogen aggressiv adfærd før. Dog er han glad for, at den lille pige har det godt i dag.