50-årig mand kørte 6-årig pige med Downs syndrom ned: Han prøvede ikke engang at bremse

Skrevet af Nicolai Steinicke

21 uger siden

|

03/01/2024
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En bilist fra North Carolina, der er anklaget for at have kørt en 6-årig pige ihjel, blev angiveligt rasende, da han blev afhørt af politiet - og gav den afdøde pige skylden og kaldte hende for "retarderet".

Dagens topnyheder

Andrew Everett, 50, kørte angiveligt 15 til 20 km/t over hastighedsgrænsen, da han ramte Joselin Perez Hernandez, mens hun legede uden for sit hjem i Cary omkring kl. 11.15 fredag, ifølge en ransagningskendelse indhentet af WRAL.

Betjente, der reagerede på hændelsen, siger, at Everett - som havde narkotikaparaphernalia i sin bil - viste "mangel på anger" og "var utålmodig under efterforskningen". "Jeg forstår ikke, hvorfor denne efterforskning tager mere end fem minutter," klagede han ifølge kendelsen.

Det skriver New York Post.

"Det var ikke min skyld, ingen passede på hende, og hun sprang ud foran mig." Betjentene bemærkede også en mangel på bremsespor på vejen, hvilket antyder, at Everett ikke forsøgte at bremse, før han ramte den unge pige.

Pigen blev bragt til et lokalt hospital med hjerneskader og rygmarvsskader, som hun til sidst bukkede under for.

Hendes far husker hende som en person, der elskede at få folk til at smile, se tv og "danse dagen væk".

"Han vil have folk til at vide, at Joselin var en omsorgsfuld og meget kærlig pige," fortalte en ven af familien til WRAL og tilføjede: "De mennesker, der mødte hende, er såret over nyheden."

Siden da er Cary-samfundet kommet sammen for at opbygge et stadigt voksende minde med tøjdyr og blomster uden for hendes hjem, og den uidentificerede familieven sagde, at politiet "hjælper familien med alt".

"Varmen og freden, der hjælper dem, og samfundet, der kom ud og lagde roser, det er det, der hjælper dem med at klare sig," sagde vennen.

I en erklæring sagde Carys borgmester Harold Weinbrecht: "Vores dybeste kondolencer går til den sørgende familie, der står over for den utidige død af deres barn. Vores samfund står forenet i støtte og tilbyder styrke og medfølelse til alle dem, der er berørt af dette dybe tab."

Foto: Family Handout