51-årig mor står frem: 'Samleje med min søn er fantastisk. Vi er forelskede og vil have en baby'

Foto: Privat

"Jeg ved, folk vil sige, at vi er klamme og at vi burde være i stand til at styre vores følelser, men når du bliver ramt af en kærlighed så altopslugende, er du villig til at opgive alt," siger moren.

Da Kim West var 51 år gammel, havde hun dannet par med sin egen biologiske søn i mere end to år. Det usædvanlige par drømmer om at blive forældre sammen.

Romancen mellem mor og søn begyndte, da Kim West blev genforenet med sin søn Ben Ford, som hun for 30 år siden bortadopterede til en familie i USA.

Læs også

Jenna blev smidt ud af fitness-center: - 'Dine bryster er for store'

Mor og søn fandt ikke bare hinanden – de blev forelsket og er af den klokkeklare overbevisning, at de er skabt til at være sammen som et par.

Kim West og Ben Ford havde travlt med at planlægge et bryllup, men de havde alligevel fundet tid til at tale med The New Day, og til den britiske avis forklarer parret, at deres sexliv er 'utroligt' og 'mind-blowing'.

Den nu 57-årige kvinde hævder, at der er tale om en 'genetisk seksuel tiltrækning' (også kaldet for GSA), hvilket er et fænomen, hvor nære slægtninge, der vokser op uvidende om hinanden, mødes og finder en stærk seksuel tiltrækningskraft i hinanden.

Ifølge The Mirror blev parret bragt sammen i 2013, da Ben Ford, der i dag er 38 år gammel, skrev et brev til Kim West.

To år tidligere var sønnen blevet gift med med kvinde i USA, men han forlod hustruen, da han faldt pladask for sin egen mor.

Mor og søn begyndte at tale hyppigt og længe i telefon sammen, og efter noget tid begyndte Kim West, der er indretningsarkitekt, at få våde drømme om sønnen på den anden side af Atlanterhavet.

Følelserne forvirrede kvinden, der gik på nettet og læste om genetisk seksuel tiltrækning.

De to mennesker mødtes på et hotel, hvor de delte en flaske champagne og deres første kys.

En stor lettelse ramte nu sønnen, der forklarede om fraværet af følelser for sin egen kone, og bagefter begyndte mor og søn at dyrke sex adskillige gange. 

Tre dage senere forlod Ben Ford sin hustru Victoria – han tog med sin mor til den amerikanske delstat Michigan, hvor de mødtes med et andet GSA-par, der hjalp dem med at starte deres nye liv sammen.

"Jeg ved, folk vil sige, at vi er klamme og at vi burde være i stand til at styre vores følelser, men når du bliver ramt af en kærlighed så altopslugende, er du villig til at opgive alt," forklarer den 57-årige kvinde.

Læs også

Nybagt far blev nedstirret på restaurant af mystisk ægtepar: Kort efter lagde de en seddel i hans forrude

 

 

Dagens Gossip