6-årig dreng blev kastet ud fra 10. etage: Nu taler familien ud

Foto: Shutterstock

En hyggelig familiedag på kunstmusem endte helt galt. Nu taler familien ud omkring drengen, som på mirakuløs vis overlevede et fald på 30 meter.

I august 2019 blev en dengang seksårig dreng udsat for et tragisk angreb, da han var i London sammen med sin familie. Her var de taget en tur på kunstmuseet Tate Modern.

Hvad der skulle have været nogle hyggelige timer, endte dog helt modsat.

Læs også

DMI melder ud: Nu vender sneen for alvor tilbage igen

Den seksårige dreng blev nemlig kastet ud fra 10. sal af en person ved navn Jonty Bravery.

Bravery er autist, og boede dengang under beskyttede forhold, hvor der altid var ansatte omkring ham.

Denne dag var han dog blevet lukket ud på egen hånd, og havde angiveligt tænkt sig at slå nogle ihjel, har en retssag senere afgjort. Bravery blev i 2020 idømt 15 års fængsel for drabsforsøg.

Den franske dreng blev skubbet ud fra 30 meter, og overlevde på helt mirakuløs vis. Dog fik han en hjerneblødning og brækkede nogle ribben.

Drengen, som i år bliver 10 år gammel, har fortsat behov for en del genoptræning, hvilket en masse mennesker har været med til at støtte på hjemmesiden GoFundMe.

Her fortæller familien, at vokseværk gør, at man i øjeblikket har flere lægebesøg end normalt.

“Siden september har vi været i Paris mange gange for at snakke med specialister, fordi vi er nødt til at holde øje med vores søns ryg, skulder og hofte, nu hvor han vokser meget. Det skal vi gøre hver sjette måned for at sikre os at han ikke skal have korset igen. Samtidig kan nye operationer måske blive nødvendige," udtaler familien ifølge The Guardian.

Læs også

Roskilde Festival med trist meddelelse

 

Dagens Gossip