63-årig kvinde får stor makeover: Da manden ser resultatet, bryder han sammen

Foto: YouTube

En 63-årig kvinde blev udvalgt til en stor makeover. Da hendes mand så resultatet, endte han med at bryde sammen.

63-årige Brenda Macy blev udvalgt til at få en komplet makeover i 'Ambush Makeover'. Inden hun satte sig i stolen, havde hun ikke fået sit hår klippet i flere år. Desuden havde hun heller aldrig fået det farvet.

Læs også

Jaloux kvinde ringede på FaceTime, mens hun tog vanvittig hævn mod 'utro' kæreste

Brenda, der er mormor til seks børnebørn, blev udvalgt til at få en makeover, da hun besøgte Rockefeller Center.

Egentlig havde hun et stort ønske om at få et nyt look, og dette ønske fik hun opfyldt. Da hun blev spottet at stylisterne, mente de nemlig, at hun var den rette at give en makeover.

Tilsyneladende blev de også hurtigt klar over, hvad der skulle til, hvis de skulle have den 63-årige bedstemor til igen at elske sit udseende. Det skriver Newsner.

Da hun dukkede op ved selve showet, havde hun iført sig behageligt tøj, herunder løse bukser, langærmet top og klipklapper. Desuden var hun også iført en vest. 

Efter stylisterne Louis og Jill havde haft mulighed for at arbejde med Brenda, havde hun fået ny frisure, nyt makeup og en helt ny stil.

Det var da heller ikke noget, der blev klaret på et par minutter. Derimod var hun væk i flere timer, og i mellemtiden ventede hendes mand Hetchel på at se resultatet. Han har været gift med Brenda i 45 år.

Kort tid inden, at Brenda er klar til at træde frem og vise sit nye look, bliver hendes mand iført et bind for øjnene. Da det endelig er tid til, at hun træder frem, er hun næsten ikke til at kende.

Hendes hår er blevet klippet til skulderlængde og er ligeledes blevet farve. Samtidig er der blevet lagt en makeup, der gør, at hun ser helt anderledes ud.

Også hendes outfit er blevet ændret markant, da hun er blevet forsynet med en bluse med leopardprint samt en skindjakke. Og de løse bukser er byttet ud med et par, der sidder bedre på hende.

Endelig får Hetchel fjernet det bind, han har fået for øjnene, og da han ser sin kone gennem 45 år, får han tårer i øjnene. Han kan ikke fjerne øjnene fra hende, mens han græder over hendes flotte makeover.

Læs også

Ambulanceredder behandler kvæstet pige efter ulykke: Da hun kom hjem, ændrede hendes liv sig

Brenda er også selv glad for den makeover, hun har fået, men hun havde dog svært ved at udtrykke det. Det eneste, hun siger er, at hendes look er 'anderledes', da hun nærmest er i chok.

 

Dagens Gossip