67-årig tilstår grov voldtægt af små piger: Hans døve kone sov i naboværelset imens

Ida Veiden Brakstad

401 uger siden

|

12/11/2016
Udland
Foto: Shutterstock/ Kamira
Foto: Shutterstock/ Kamira
Pigerne blev voldtaget på den mest brutale vis, og derefter truet til tavshed.

Dagens topnyheder

En modbydelig sag om voldtægt af flere små piger har rystet retten i I Maidstone Crown Court i Storbritannien denne uge, hvor en nu 67-årig mand er blevet idømt 18 års fængsel for at begå bestialske sex-overgreb mod flere små piger. Det skriver The Mirror

67-årige Ronald Bartholomew tilstod at have voldtaget to små piger. De grufulde overgreb fandt sted helt tilbage i 1970'erne, men der er ikke først straffesag mod den pædofile overgrebsmand før nu. 

Voldtægtsmanden lærte sine offer at kende i slutningen af 1970'erne. Voldtægterne fandt sted i Ronald Bartholomews hus i Kent, samt i en skov. Ved en anledning tog han tre unge piger med på en tur i skoven, hvor han voldtog den ene af dem, mens de to andre legede. 

Han skal også have taget en af pigerne med til sit eget hjem i nærheden af Rochester i Kent. Her voldtog han den lille pige, mens han døve kone lå og sov i naboværelset. 

-Ingen kan høre dig, fortalte han den skrækslagne pige ifølge The Mirror. 

Ronald Bartholomew truede med at dræbe pigerne, hvis de nogensinde fortalte om overgreberne. Det fortalte anklager Amanda Hamilton i retten. Hun beskrev voldtægterne som ekstremt brutale.

En af pigerne blev voldtaget, mens hun lå grædende i fosterstilling og suttet på sin tommelfinger. Ved et andet tilfælde stillede han pigerne op på række og spurgte dem, hvem han skulle voldtage først. Dette er blot nogle af de gruopvækkende detaljer, der denne uge blev lagt frem for retten i Crown Court.

-Der findes ikke ord, som kan beskrive, hvad han gjorde mod mig, sagde et af ofrene til retten. 

Politikvinde Wendy Epps roser ofrene og siger det kræver mod at at stå frem:

-Bartholomew troede måske, at han slap afsted med de modbydelige overgreb, men retfærdigheden er endelig sket fyldest og forhåbentlig vil det kunne give ofrene en form for afslutning, siger Wendy Epps til The Mirror.