73-årig kvinde med rollator bad unge skrue ned for musik: Så blev hun overfaldet

Modelfoto. Kvinden på billedet har ingen relation til historien (Foto: Shutterstock).

En 73-årig kvinde bad en gruppe unge skrue ned for deres musik. Det fik dem til at overfalde hende og ødelægge hendes rollator

En ældre kvinde blev i Malung i Sverige udsat for et overfald, da hun bad en gruppe unge om at skrue ned for deres musik. Hun blev skubbet i jorden og fik sin rollator ødelagt, skriver Dalarnas Tidning.

Læs også

Mand dræbt: Kørt over lastbil på egen grund

De unge spillede højt musik, da den populære festival Dansbandsveckan skulle have været afholdt i denne uge i den svenske by. 

Normalt kommer der omtrent 100.000 gæster for at opleve musikken, festen og stemningen. På grund af coronapandemien bliver årets festival dog afholdt i betydeligt mindre skala. 

Enkelte steder bliver der afholdt en digital begivenhed, men ellers er dansegulve og scener tommer. Det er dog ikke alle, der har taget lige godt imod, at der ingen festival er. 

Ifølge Lars Hedelin, der er pressetalsmand for politiet i Bergslagen, har den manglende festival medført, at de unge mennesker har skabt deres egen festival. 

Og et samlingssted for de festglade unge er uden for et plejehjem i Malung. Her samlede en gruppe unge forleden, hvor de festede, drak alkohol og spillede højt musik. 

Ved 23-tiden blev det for en 73-årig kvindelig beboer på plejehjemmet for meget med de dundrende højttalere, der fik hendes vinduer til at rasle. Derfor besluttede hun at gå ud for at bede dem om at skrue ned for musikken. 

"Jeg har kun fået det kort fortalt. Men denne dame fik nok og gik ud og sagde fra. Hun var hård," sagde Lars Hedelin til Newsner

"De unge blev lidt fornærmet og kunne ikke acceptere, at en ældre person sagde fra, hvorfor de skubbede til hende." 

Den 73-årige kvinde, der ikke ønsker sit navn delt, har til Dalarnas Tidning fortalt, at de unge også ødelagde hendes rollator. Hun har derfor været nødt til at anskaffe sig en ny. 

"Jeg endte i jorden, og min rollator blev så ødelagt, at den måtte udskiftes," sagde hun til Dalarnas Tidning. 

Ifølge det lokale politi er hele episoden blevet optaget på film. En video har efterfølgende spredt sig på det sociale medie TikTok.

Læs også

2-årig opdages i at spise hundemad: Nu er hendes sjove bortforklaring set af millioner

Politiet har åbnet en sag efter hændelsen, som de ligeledes fortsat er i gang med at efterforske. 

 

Dagens Gossip