73-årig mand tæt på at blive dræbt af bæver

Foto: Shutterstock

En 73-årig mand var tæt på at miste livet efter et møde med en bæver

En 73-årig mand fra Greenfield i Massachusetts hævder, at han måtte kæmpe for sit liv, efter en rolig svømmetur i en fjerntliggende sø, da han pludselig blev angrebet af en rasende, rabiat bæver.

Læs også

Tjener kan ikke holde følelserne tilbage, da han ser en håndskrevet besked på en kundes kvittering

Mark 'Pres' Pieraccini led angiveligt omfattende skader, efter at være blevet angrebet af en bæver tidligere denne måned. Tilsyneladende var angrebet så voldsomt, at han var ved at drukne ved flere lejligheder.

Kilder hævder, at han fik flere punkteringssår, fik revet hud af arme og ben, snitsår i kroppen og hovedbunden, ligesom han fik revet en sene over i en af hans fingre. Det skriver flere medier, herunder britiske Daily Star.

Han er også under behandling for rabies samt har brækket en kno i den ene hånd. Sandsynligvis er frakturen opstået, fordi han har slået bæveren, eftersom den angreb ham op til flere gange.

I et interview med The Republican efter det voldsomme angreb, sagde Mark, at det at kæmpe en langvarig kamp med et 22 kg tungt vildt dyr, mens han forsøgte at holde sig flydende, gjorde ham udmattet.

"På et tidspunkt sagde jeg til mig selv: 'Hvis jeg stopper op og kæmper med ham én gang mere, kommer jeg til at drukne'," sagde han.

Den ældre mand sagde, at han slog bæveren flere gange, fordi han håbede, at det kunne skræmme den væk. Tilsyneladende resulterede det blot i, at den mere og mere aggressiv, og derfor fortsatte den med at angribe ham.

"Jeg kunne ikke håndtere det," lød det fra den 73-årige mand.

Læs også

Mor tjekkede ikke tegning, inden søn viste den foran hele skolen: Det skulle hun nok have gjort

Efter at have set i øjnene, at han ikke kun skræmme den væk eller stoppe den fra at angribe, besluttede han sig for at flygte. I et desperat forsøg på at komme væk, svømmede han de ca. 36 meter til kysten med den aggressive bæver lige i hælene.

Da han til sidst kom ud af vandet og nåede frem til sin cykel, der stod på bredde, faldt han sammen, da han blødte kraftigt.

Selvom angrebet var stoppet, var Mark ikke kommet ud af skoven. Han var nødt til at cykle cirka 2,5 km, for at komme hen til sin bil, hvorefter han kunne køre hen til det nærmeste hospital.

Ifølge Mark sagde lægerne, at mængden af skader, der blev påført under det voldsomme angreb, var 'forbløffende og meget alvorlige', og at han var heldig, at han ikke druknede eller forblødte i skoven.

På trods af de voldsomme skader, sagde Mark, at han ikke bebrejder bæveren. Han er nemlig sikker på, at dens rabies var på et stadie, at det var usandsynligt, at den ville leve meget længere, da den angreb ham.

Han nægtede også at videregive den nøjagtige placering af søen, da han frygtede, at hele bæverbestanden ville blive fundet og dræbt, hvis de fandt ud af, hvor det skete. Han ønsker ikke, at dette sker, gjorde han klart over for The Republican.

Heldigvis heler Marks skader fint, om end han stadig har mange sår på arme og ben. Han tvivler dog på, at han nogensinde kommer til at svømme i søen igen, da hans fredelige svømmested, som han har besøgt i årtier, nu er forbundet med den traumatiske episode.

Læs også

“Det var bare en joke”: Nu nægter mor at invitere datters veninde til fødselsdag

"Hvis jeg svømmede i havet ud for Kap, og blev angrebet af en haj, kunne jeg aldrig svømme i havet igen. Søen er ikke anderledes," lød det fra ham.

 

Dagens Gossip