74-årig bedstefar bandlyst fra bookmaker – ”Jeg vandt for meget med mit system”

Du kan få lov at spille ligeså meget du har lyst til, så længe du altså ikke vinder mange penge. Det var stort set den besked, som en 74-årig bedstefar modtog, da han blev udelukket fra en bookmaker, fordi han vandt for meget.

Dagligt bliver vi mindet om, at man har mulighed for at vinde mange penge, hvis man har heldet med sig hos de mange bookmakere, der reklamerer på TV. Det lyder dog noget hult, når bookmakere så pludselig vælger at udelukke spillere, fordi de vinder for meget.

Det er alment kendt hos danske spillere, at de bliver limiteret, så de kun kan få lov til at spille få kroner, hvis de er dygtige. Det er dog yderst sjældent, at man helt bliver udelukket for at spille, men det var tilfældet for den 74-årige pensionerede bedstefar Michael Bates, der er blevet udelukket af den britiske bookmaker Coral.

”De burde ikke have lov til det. Det kan ikke være rigtigt. Jeg er jo ikke en Las Vegas high-roller,” fortæller Michael Bates til det britiske medie, The Mirror.

Opfandt sit eget system

I England er der fysiske bookmakere i de fleste byer, og Michael Bates havde ikke haft problemer med at besøge sin lokale Coral, hvor han havde spillet i mange år. På et tidspunkt opfandt Michael Bates et system, hvor han begyndte at vinde mange penge. I løbet af 12 dage vandt han £2.000, hvilket svarer til cirka 17.000 kroner, og det skete over 48 hesteløb.

Hans system bestod af research, hvor han havde fundet frem til, at 80 % af løbene blev vundet af heste med tallene fra 1 til 4. Umiddelbart lyder det ikke som et holdbart system, men folkene hos Coral ønskede ikke at tage chancen, og de valgte derfor at udelukke ham.

Michael Bates forlod bookmakeren uden protest, men han valgte at ringe til Coral, hvor han optog samtalen. Denne samtale har folkene hos The Mirror hørt, og de kan bekræfte, at Michael Bates bliver fortalt, at de altid har ret til at afvise væddemål, også med den grund, at en kunde har vundet for meget.

”Jeg var chokeret. Jeg kan ikke tro på, at det kan være rigtigt,” fortalte Michael Bates til mediet. Den pensionerede bedstefar har i stedet valgt at besøge andre bookmakere i byen, og ifølge mediet fortsætter hans sin flotte stime af gevinster.

Hos Coral har deres PR-direktør udtalt, at de vil kigge nærmere på sagen, for det er ikke en del af deres retningslinjer, at de udelukker folk, fordi de har vundet penge.

Læs også

Mand forlangte 1.000 kroner fra overvægtig flypassager - Ellers måtte han ikke komme med

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip