76-årig kvinde dræbt af hane mens hun samlede æg

Foto: Shutterstock.com

Uanset størrelsen på et dyr, skal man virkelig passe på. En 76-årig kvinde har mistet livet, efter at en hane begyndte at hakke i hende.

En tur i hønsehuset plejer sjældent at være med livet som indsats, men det blev det på tragisk vis alligevel for en 76-årig kvinde fra det sydlige Australien, da hun skulle samle æg i hønsehuset.

Ifølge News.com.au så blev hun nemlig angrebet af en aggressive hane, og det lykkedes hanen at tage livet af den 76-årige kvinde. Det skete ved, at hanen med sit næb fik stukket hul på en åreknude, og det resulterede altså i en kraftig blødning, som kvinden ikke kunne få stoppet.

Læs også

Kæmpe-edderkopper invaderer dit hjem for tiden: De kan bide fra sig

Der blev også fundet flere andre skader på kvinden, men obduktionsrapporten fortæller, at det var den kraftige blødning, der var hovedårsagen til, at den ældre kvinde måtte lade livet.

Høns kan være farlige

I forbindelse med det tragiske dødsfald i Australien, har Ekstra Bladet været i kontakt med Roger Byard, professor i retsmedicin ved Adelaide University, og han forsker i de farer der er ved de dyr, som man normalt ikke betragter som skadelige.

Til Ekstra Bladet fortæller han, at den ældre kvindes dødsfald har stor betydning, fordi det gør folk opmærksomme på, hvor skrøbelige åreknuder er hos ældre mennesker.

Han fortæller også, at det ikke er første gang, at en hane har taget livet af et menneske. To små børn har nemlig mistet livet, efter at de blev angrebet af en aggressive hane. Den ene pige var 16 måneder gammel, og hun døde af en stor byld i hjernen, som var forårsaget af et haneangreb.

Det andet dødsfald var en 2-årig dreng, der døde efter gentagne gange at være blevet hakket i hovedet af hanen.

Læs også

38-årig far: Håndværkerne har skidt på mit tag

 

 

Dagens Gossip